reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

moja koleżanka ma to z tego MULA http://allegro.pl/ikea-przebijanka-mula-dostepne-od-reki-i2027944595.html
i nie polecam tej zabawki ... po 1 te bolce ciężko się wkładało i wyciągało.. a po 2 młotek nie jest zbyt bezpieczną zabawką dla takiego malca:-p

karolka ja mówię o takim skoczku :
Fisher-Price® Go Baby Go!™ Bounce & Spin Zebra™ from Mattel's ToyLab.com.au - YouTube

jest rewelacyjny dla tych młodszych i starszych dzieci :-) moje dziewczyny obie się na niej bawią :-p

za to całkiem jestem przecina skjoczkom poniżej ponieważ strasznie na nich dzieci wyglądają i wiszą :no:
baby bungee jumper - YouTube
Baby falls asleep bouncing - YouTube
Jumparoo Jumping... - YouTube
Training for the Rodeo - YouTube
Khloe Aviana Fisher Price Bouncer - YouTube
sory że tyle linkow ale normalnie każdy z tych skoczków może ładnie wygląda , ale ile krzywdy można dziecku zrobić "wieszając" je na czymś takim :no:

reklama
Hope co do tych przekladanek z ikea to tez mamy (dostalismy- oczywiscie popularne tu strasznie), ale poki cop troche niebezpieczne, Oskar juz zdazyl przywalic sobie tym drewnem w glowe...

hope, mi się te jeździki autka z prezentami na roczek kojarzą, ale pamiętam, że nawet na roczek Mat jeszcze nim nie jeździł, tylko później.
kamcia, a Emma też już takiej zebry dosiada? Podoba mi się.

Ja jeszcze nie mam ani pchacza, ani stolika, ani nic podobnego i myślę właśnie co by tu kupić.

stolik jest fajowy, myślałam,że będzie potrzebny poźniej,ale junior już staje obok niego i bawi się, zresztą było foto z kawy u prezesa ze Staśkiem to widać było.
Poza tym bawi się też sorterami- takim w wiaderku i garnuszkiem.Z obu tak samo wywala, strasznej różnicy nie ma.Jeszcze mamy z fiszer szajsa śpiewającą piłkę, niestety przy niej junior tańczy:-D więc odpala ją sobie i kołysze się jak wańka wstańka i gdasiuje

a 2 dni temu kupiłam gumowe autko- strasznie sie podoba, bo jest miękkie(gumowe) do tego obite takim a'la pluszem, więc miło w paszczy:tak:

matusia dosiada:-) hihih
DSC03481.jpg

reklama
Czyli z mulą i przebijakiem bezpieczniej poczekać do wieku producenta, czyli 18 miesięcy :sorry2:

Zebra mi się podoba, spróbujemy coś wylicytować jak ropuch zacznie stać sama swobodnie.

Jaipur to gumiaste autko co mają też takie klocki i piłki gumiaste i kudłatkowate? W DDTVN robili test na niezniszczalność :tak:

Do góry