Moja córcia namietnie oglada ksiazeczki z serii " Obrazki dla maluchów" Sa one bardzo kolorowe, w twardej oprawie i z podzialem na rozne tematyczne dzialy: np. przyroda, wies, male stworzonka itp. Ogladamy je razem i ja ja przepytuje co jest na danym obrazku albo oni mi pokazuje i ja jej mowie co tam sie znajduje...
reklama
Lolka777
mama dwulatka
W tym wieku pewnie dziewczynki jeszcze sie nie bawia laleczkami..hm... A moze zapytaj sie rodzicow?
Ja sie zawsze pytam co mam kupic (no przynajmniej mniej wiecej). Ogólnie zabawki i rzeczy troche kosztuja wiec tez szkoda wyrzucac pieniadze na cos, co byc moze sie nie przyda
Powodzenia:-)
Ja sie zawsze pytam co mam kupic (no przynajmniej mniej wiecej). Ogólnie zabawki i rzeczy troche kosztuja wiec tez szkoda wyrzucac pieniadze na cos, co byc moze sie nie przyda
Powodzenia:-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Dziewczyny pomóżcie :-).Co można kupić dwulatce na urodziny? Nie mam żadnego pomysłu na prezent,a jutro bądz naj póżniej w piątek muszę go kupić! Pomóżcie
Z góry dziękuje :-)
Ja ostatnio kupiłam malej zestaw dla lekarza Stetoskop i takie tam Jest mega zadowolona
Lubi jeszcze wozić misie wózeczkiem
Jeszcze może coś czym można się bawić w pisakownicy, są to rzeczy, które się nagminnie gubią i psuja, więc trgo nigdy za wiele
Moi goście wiedzą, że osoba która kupi małej ciastolinę piaskoline lub coś w tym, stylu będzie musiała sobie zapraszać moje dziecko do siebie celem pobawienia się takim wspaniałym prezentem
Mam nadzieje, że pomogłam Aczkolwiek każde dziecko ma inne upodobania
ja bym radziła zapytać rodziców co dziecko lubi, moja córeczka na przykład nie lubi lalek, więc jakby dostała lalkę to nie byłaby zadowolona może jakaś ładna książeczka . Karolinka na 2 urodzinki dostała taką kuchenkę małą z różnymi akcesoriami, garnuszkami itp i była zadowolona
A moze farbki do malowania rekoma????
Ja sama zamierzam moim malym to teraz kupic a w maja koncza dwa latka
Wydaje mi sie ze beda sie przy tym swietnie bawily:-)
Jak juz sie na cos zdecudujesz to pochwal sie nam co wybralas;-)
Pozdrawiam
Ja sama zamierzam moim malym to teraz kupic a w maja koncza dwa latka
Wydaje mi sie ze beda sie przy tym swietnie bawily:-)
Jak juz sie na cos zdecudujesz to pochwal sie nam co wybralas;-)
Pozdrawiam
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
u nas hitem okazał się odkurzacz i pralka (a mam syna) ale ostatnio był mega zadowolony z zestawu lekarza
reklama
Podziel się: