reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
dziewczyny, dla chlopcow klocki sa idealne na kazda okazje i chyba w kazdym wieku......
K
Kinga85
Gość
My dla synka kupiliśmy klocki z WADERA są swietne polecam
Klocki Middle Block SUPER BIG - zabawki wader-zabawki.pl
Klocki Middle Block SUPER BIG - zabawki wader-zabawki.pl
anka26_x_07
Mama Laury :)
U nas zdecydowanie Baby Lily Laura tanczy i spiewa jednoczesnie.Tak sie swietnie bawi przy tych piosenkach ze nawet kupilam plyte do samochodu .Jak marudzi przy dlugich podorzach plyta ta jest lekarstwem na wszystko:-)
A w drugiej kolejnosci Kolysanki Mini Mini
A w drugiej kolejnosci Kolysanki Mini Mini
mamaBartoszka
Aktywna w BB
ja właśnie po allegro chodzę i nie wiem. są i fajne bramki do piłki czy nawet bilard hihi, fajne samochodziki, fajne gry i inne rzeczy. na coś trzeba się będzie zdecydować
a mężowi zakupiłam coś takiego http://stuff.tv/productimages/122990910gt.jpg z bezprzewodowym netem w plusie. choć i tak bede go używała prawie cały czas ja hihi.
a mężowi zakupiłam coś takiego http://stuff.tv/productimages/122990910gt.jpg z bezprzewodowym netem w plusie. choć i tak bede go używała prawie cały czas ja hihi.
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Nam muzyka towarzyszy od czasów brzuszkowych, bardzo czesto sluchamy muzyki powaznej ( jedyny sposob na sen kiedy był młodszy), w samochodzie słuchamy serii disneya, byla teraz do kupienia, 10 płyt z piosenkami z bajek disneya, co do kolęd jeszcze sie nie zastanaiałam, ale chyba juz czas zaczac sie zastanawiac nad jakims fajnym wykonaniem
reklama
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Moj synek w marcu skonczy2 latka ale jest zagorzałym fanem tomka pociągu na pare, wiec pod choinką znajdzie sie kolejka z ciuchcią z prawdziwą parą, do tego jeszcze samochodzik little tikes wóz farmerski z krówką i konikiem super zabawka gra i ma wygodną rączke mamy z tej serii lokomotywe nie grajacą ale czesto po nią siega. A nad kupnem zjezdzalni tez sie zastanawiam rozwazam opcje łózka ze zjeżzalnią bądz tez taką rozkładaną na trampolinke sadze ze jest jeszcze nie co za malutki
Podziel się: