reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

pomóżcie proszę, muszę kupić prezent dla dwu i pół letniego chłopca, cena w ramach rozsądku i możliwości bezrobotnej studentki,nie mam zielonego pojęcia co może być odpowiednie dla dziecka w tym wieku, owszem, miałam plan już, żeby mu kupić zestaw ludzików z power rangers bo to ogląda ale stwierdziłam, że może kupię coś bardziej edukacyjnego, tylko właśnie nie wiem co to może być:)
z góry dziękuję za pomoc

reklama
moje dziecko ma prawie 2,5 roku i od dawna juz bawi sie takim samochodem AUTO SUPER CARS DO ROZKRĘCANIA WKRĘTARKA somap (677386088) - Aukcje internetowe Allegro
uwielbia go i ciagle sie nim bawi, mysle, ze to super prezent i w przystepnej cenie:tak::-)
bardzo fajna propozycja z chęcią kupie to mojemu małemu bo tez np bardzo lubi się bawic autami fischer price:FISHER PRICE LITTLE PEOPLE - AUTOBUS SZKOLNY, K-OW (679334015) - Aukcje internetowe Allegro

a ja osobiście nie chciałabym żeby ktoś kupił mojemu dziecku power rendzers bo uważam to za beznadziejna bajke, która poza głupimi bijatykami nic nie wnosi....
może jeszcze hulajnogę
HULAJNOGA 3-KOŁOWA - GRA i ŚWIECI - KURIER (678017845) - Aukcje internetowe Allegro mój maly ma taka ale jeszcze nie umie jezdzic bo jest leniwcem no ale moze 2,5 latek bedzie juz smigac, albo to zawsze jest na topie AT 8 kolorów!!! PLASTYNKA-lepsza niż ciastolina! (681188367) - Aukcje internetowe Allegro
PLASTOCIASTO SALON FRYZJERSKI CIASTOLINA NYGUS (664989652) - Aukcje internetowe Allegro

albo można zawsze się z kimś zrzucić i kupić np
MOTOR , MOTORKI POLICYJNE NA AKUMULATOR ! HIT 2009 (678477114) - Aukcje internetowe Allegro

Strasznie fajny ten sekretnik dla smyka i wcale nie trudny do wykonania. Niedługo się przeprowadzamy i być może wykorzystam pomysł do dekoracji pokoju dziecięcego :)

Dzieci w tym wieku mają wyjątkowo radosną twórczość zwłaszcza kiedy farbki zamiast na karce lądują na dywanie albo i na meblach;) Takie "kolorowe" widoki na pewno nie są Ci obce.
Moja córeczka zawsze chce naślodować swoją mamusie i też chce być małą panią architekt kupiłam jej taki stojaczek Tablica do rysowania rozkładana SMOBY 28851 :: Baseny ogrodowe i musze przyznać, że ciągle wierze, że te dzieciece bazgrołki beda kiedys warte fortune ;);)

reklama
witam wszystkie mamy, jak w temacie planujecie kupić coś pociechom na zajączka, jak oczywiście tak tylko już pomysłów brak, jak by któraś mama maila jakiś fajny pomysł chętnie się z nim zapoznam, pozdrawiam ola.

Do góry