reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

Moja córcia namietnie oglada ksiazeczki z serii " Obrazki dla maluchów" Sa one bardzo kolorowe, w twardej oprawie i z podzialem na rozne tematyczne dzialy: np. przyroda, wies, male stworzonka itp. Ogladamy je razem i ja ja przepytuje co jest na danym obrazku albo oni mi pokazuje i ja jej mowie co tam sie znajduje...

Załączniki

• P1110604.jpg
    P1110604.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Dziewczyny pomóżcie :-).Co można kupić dwulatce na urodziny? Nie mam żadnego pomysłu na prezent,a jutro bądz naj póżniej w piątek muszę go kupić! Pomóżcie
Z góry dziękuje :-)

W tym wieku pewnie dziewczynki jeszcze sie nie bawia laleczkami..hm... A moze zapytaj sie rodzicow?
Ja sie zawsze pytam co mam kupic (no przynajmniej mniej wiecej). Ogólnie zabawki i rzeczy troche kosztuja wiec tez szkoda wyrzucac pieniadze na cos, co byc moze sie nie przyda:tak::tak:

Powodzenia:-)

U mojego dwulatka i wielu znajomych,którzy maja 2-3 latki strzałem w dziesiatke jest zestaw z ciastoliną.Polecam.:tak:

Dziewczyny pomóżcie :-).Co można kupić dwulatce na urodziny? Nie mam żadnego pomysłu na prezent,a jutro bądz naj póżniej w piątek muszę go kupić! Pomóżcie
Z góry dziękuje :-)

Ja ostatnio kupiłam malej zestaw dla lekarza :tak: Stetoskop i takie tam :tak: Jest mega zadowolona :tak:
Lubi jeszcze wozić misie wózeczkiem :tak:
Jeszcze może coś czym można się bawić w pisakownicy, są to rzeczy, które się nagminnie gubią i psuja, więc trgo nigdy za wiele :rofl2:

Moi goście wiedzą, że osoba która kupi małej ciastolinę piaskoline lub coś w tym, stylu będzie musiała sobie zapraszać moje dziecko do siebie celem pobawienia się takim wspaniałym prezentem :rofl2:

Mam nadzieje, że pomogłam :tak: Aczkolwiek każde dziecko ma inne upodobania :sorry:

ja bym radziła zapytać rodziców co dziecko lubi, moja córeczka na przykład nie lubi lalek, więc jakby dostała lalkę to nie byłaby zadowolona :happy: może jakaś ładna książeczka :confused:. Karolinka na 2 urodzinki dostała taką kuchenkę małą z różnymi akcesoriami, garnuszkami itp i była zadowolona:tak:

A moze farbki do malowania rekoma????
Ja sama zamierzam moim malym to teraz kupic a w maja koncza dwa latka:tak::tak::tak:
Wydaje mi sie ze beda sie przy tym swietnie bawily:-)

Jak juz sie na cos zdecudujesz to pochwal sie nam co wybralas;-)
Pozdrawiam

mój chrzestniak ponad 2 latka ostatnio tylko puzzle i kolorowanki mysle ze ciastolina to tez super pomysł

reklama
Dziękuje wam dziewczyny za pomoc :-).Pomogłyście mi bardzo :-). Kupiłam cały zestaw do piaskownicy z Disneya :-).Mam nadzieje że małej się spodoba :-).Jeszcze raz dziękuje :-)

Do góry