reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki/prezenty na różne okazje.

Witajcie,
Szukam inspiracji a propos prezentow gwiazdkowych dla dwuipollatki? Moze macie jakies sugestie? Mysle o fajnych i tworczych zabawkach, a nie o plastikowych skrzynkach na baterie ?

reklama
moja corka dostała ostatnio taką tablicę do pisania ale na magney czy coś takiego, może bazgrać i sama czyścić tablicę, nie wiem jak to się nazywa, ale podoba jej się i lubi rysować, a i jeszcze można robić różne pieczątki,

U nas największy hit to lego duplo.Potrafi się bawić godzinami,buduje różne rzeczy,pojazdy,wymyśla historyjki.:-) Drogie ale warto.Zresztą można uzupełniać po trochu,a na allegro jest sporo używanych,to są naprawdę zabawki nie do zdarcia.
A z takich prostszych to ....nożyczki:cool2:
Pozdrawiam.

Oj kochana u nas to jest hit sezonu:tak: Moje dziecko potrafi pół dnia wycinać.Tniemy wszystko co popadnie,głównie ulotki.I całkiem fachowo mu to wychodzi.:-)

Jasne ,że to fajna zabawa,ale ja mam niezbyt miłe wspomienia z nożyczkami.Otóż mojej koleżanki córka miała z 5-6 lat wycinała nożyczkami i to takimi dla dzieci,niespodziewanie upadla i to tak niefortunnie,że uszkodzila sobie oko.Dlatego uprzedzona jestem do takich zabaw.

Oczywiście wszystko pod kontrolą.Wycinanie tylko przy mamusi,tylko na stoliku i absolutnie nie można wstawać,ani chodzić z nożyczkami:tak:

reklama
a ja polecam farbki do malowania palcami, u nas to ostatnio jest hitem numer jeden, mały ma zabawy co niemiara, ja kupiłam takie które mają dodatkowo pieczątki na wieczku:tak::tak:

Do góry