reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Dziekuje Wam dziewczyny za pomoc:-)
Beatko mowilas ze multiway ma krotsze siedzisko rozumie ze w porowaniu do twojego co kupilas jak sie nie myle enjoy tak???????

Wiecie co chicco ten 3 -kolowiec odpada nie zmiesci sie do samochodu mimo ze mamy miniwana:szok:
Wiec sprostowalam wozki i wkleje jeszcze raz jak nie macie mnie dosyc to wypowiedzcie sie bo z tych ostatecznie jakis kupie:tak:

CHICCO ENJOY+Folia+Pokrowiec+Gwar 24m+SUPER CENA ! (360672373) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 7,7 kg 2008 +wys.0zl (359250493) - Aukcje internetowe Allegro

I znalazlam dwie nowosci zerknijcie:tak:

Wózek spacerowy Coneco ASTRAL +GRATISY+Wys. 0zł (360623886) - Aukcje internetowe Allegro

SENA wózek spacerowy GAYA NOWOŚĆ 2008 (361191443) - Aukcje internetowe Allegro

Juz wiecej nie bede Was meczyc przepraszam ze tak smece z tymi wozkami.
Jak mozecie zerknijcie,przeczytajcie o nich i napiszcie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
dziekuje bardzo za kaplementy.

Ten nasz bujak to swieci i gra myzuczka, z przodu to normalnie ma kluczyk ktory mozna przekrecic i pare guziczkow do naciskania, wiec super polecam!!!
ale to jeszcze synus musi poczekac zanim bedzie sie nim bawil, ale kupilam uzywany bardzo taniutko wiec sie oplacalo :)))
mata super, zwlaszcza teraz jak maly juz probuje raczkowac :tak::-) a wlasciwie to juz raczkuje, tylko narazie tak strasznie nieudolnie :laugh2::laugh2:

telefon okey, chociaz jak dla mnie troche cicho te melodyjki graja, myslalam ze bedzie lepszy, narazie maluch zachwycony, bawi sie nim, ale teraz to taki wiek ze w sumie wszystko go zachwyca :-):-)

Wizualnie to mi się coneco podoba, ale nie wiem czy to siodełko nie za płytkie jest.
A jaki mają wymiar kółeczka w tym pierwszym i drugim?
Wg mnie czym bliżej 20cm tym wygodniej się prowadzi.

My mieliśmy drugą spacerówkę parasolkę z takimi malusieńkimi kółeczkami, właściwie używaliśmy jej tylko na wyprawy do sklepu i to tylko do factory bo tam wózków sklepowych nie ma.
Aż w końcu ją oddaliśmy.

Ten ostatni ma całą rączkę jak dla mnie plus, ale chyba za płytkie siodełko.

Ten drugi wygląda rozsądnie, tylko nie napisali jak duże są kółka.

Jakbym miała wybierać tylko z tych czterech to ja dla swojego dziecka wzięłabym to chicco, choć nie lubię tego rodzaju rączek.
Ten coneco jest za ciężki.
Ja mam taki wózek, tylko kolorystykę srebrno czarną
SPRZEDAM PEG PEREGO ATLANTICO!

ale z tym 1500zł to gościu przesadził, ja w sklepie w Warszawie, dałam za niego 1260zł, a naogół Warszawa jest najdroższa.

Wisienka super rzeczy kupilas a ten bujaczek swietny:tak:ta mata przyda Tobie sie a raczej malemu:-Dja mam rozkadana tylko inna i moj bardzo lubi na niej bawic sie.

Wizualnie to mi się coneco podoba, ale nie wiem czy to siodełko nie za płytkie jest.
A jaki mają wymiar kółeczka w tym pierwszym i drugim?
Wg mnie czym bliżej 20cm tym wygodniej się prowadzi.

My mieliśmy drugą spacerówkę parasolkę z takimi malusieńkimi kółeczkami, właściwie używaliśmy jej tylko na wyprawy do sklepu i to tylko do factory bo tam wózków sklepowych nie ma.
Aż w końcu ją oddaliśmy.

Ten ostatni ma całą rączkę jak dla mnie plus, ale chyba za płytkie siodełko.

Ten drugi wygląda rozsądnie, tylko nie napisali jak duże są kółka.

Jakbym miała wybierać tylko z tych czterech to ja dla swojego dziecka wzięłabym to chicco, choć nie lubię tego rodzaju rączek.
Ten coneco jest za ciężki.
Ja mam taki wózek, tylko kolorystykę srebrno czarną
SPRZEDAM PEG PEREGO ATLANTICO!

ale z tym 1500zł to gościu przesadził, ja w sklepie w Warszawie, dałam za niego 1260zł, a naogół Warszawa jest najdroższa.

Co do pierwszego wozka to kola maja 18 cm w drugim i trzecim nie wiem wyslalam zapytanie a w czwartym Pani odpisala mi ze przod ma 17 cm a tyl 21 cm.
W trzecim i czwartym podoba mi sie przekladane siedzisko a w drugim tego nie ma ale jest budka opuszczana zeby oslonic dziecko przed wiatrem.

Karina, dla mnie ten SENA jest najlepszy... ja nie trawie raczek podwojnych... tzw. rogow:-p i tutaj jakos wszystko mi w sumie pasuje, no tyle, ze wolalabym kola pompowane:rofl2:

Karina mnie się nie podoba ostatni a reszta fajna ja mam ten pierwszy i muszę powiedzieć po 3 dniach do spania i spacerów i auta super się sprawdza i pięknie prowadzi.A pierwsze trzy w zasadzie są bardzo podobne a i w sklepie facet mówił o łatwości dostępności części a niektóre kupowane z allegro wózki innych firm mają korespondencyjny serwis musisz i w tej kwestii obadać sytuację:tak:

Jagoda a nie jesteś przypadkiem z Gdyni?;-)

Nie nie jestem, jestem z pod Wawy.
Ale nie zamierzam sprzedawać wózka.
Myślę o jeszcze jednej dzidzi a za wymianę
tapicerki zapłacę tyle, że nie kupię za to
równie porządnej spacerówki :blink:.

Nie nie jestem, jestem z pod Wawy.
Ale nie zamierzam sprzedawać wózka.
Myślę o jeszcze jednej dzidzi a za wymianę
tapicerki zapłacę tyle, że nie kupię za to
równie porządnej spacerówki :blink:.

No własnie kazdy ma jakiś swój typ ja tez bym nie kupowała nowej ale części do Chicco pick up juz nie produkują wię siłą rzeczy musiałam kupić

reklama
Beata34 O widzisz to może być problem
w tamtym roku jeszcze normalnie można było kupić,
a teraz nie dzwoniłam do dystrybutora.

Do góry