reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

women moj to sie strasznie przemieszcza,
poloze go na macie na plecach, nie minie minuta a ten juz ba brzuchu]
i wedruje mi pod stol czy do kominka :szok: juz chyba z 2 razy mi sie stuknal i tak wlasnie dlatego myslimy o tym kojcu, bo strach go sposcic z oczu a co dopiero wyjssc do wc czy zrobic herbate,
a wozki fajne ale gondola juz ci chyba nie potrzebna?

u nas tak samo jest a najgorsze jest wędrowanie jak spi bo przez to sie budzi cholerka :baffled:

reklama
Karina ty dzis po sklepach buszujesz o ile sie nie myle.
Czekam na wieści i zdjęcia.

Women kochana nic nie dostalam totalna kicha:wściekła/y:ja mieszkam w malym miescie ale zeby w koszalinie tez nic nie bylo....1!!!!!!!!!Byly tylko takie zwykle spacerowki i zadnej nie widzialam z tych co mnie zainteresowaly.
Jak jechalam samochodem widzialam jedynie Coneco V3 i kurcze odnioslam wrazenie ze jest to maly wozeczek....:dry:

Zupełny spontan z wózkiem byłam w sklepie Chicco żeby wymienić rączke a pan że takiej już nie produkują więc tak pomyślałam że może coś mniejszego kupię bo idzie lato i jeszcze ta podróż i kupiłam Chicco Enjoy zobaczcie same rozkłada się do zupełnie płaskiego a to dla mnie najważniejsze bo ola spi tylko na dworzu.A i waży 7,5 kg

s5001530dk0.jpg

s5001531ti3.jpg

Stoi sobie zupełnie sam bardzo mało miejsca zajmuje i o to chodziło
s5001529np1.jpg

tak nie za specjalnie widać bo jeszcze można bardziej go zmniejszyć

Beata super ze kuplas wozek taki na pewno przyda Ci sie fajny bo maly a na wyjazd taki jak znalazl.
Ja w dalszym ciagu szukam wozeczka i nie moge znalesc a widzialas cos jeszcze ciekawego co Ciebie zainteresowalo w sklepie????

Beata super ze kuplas wozek taki na pewno przyda Ci sie fajny bo maly a na wyjazd taki jak znalazl.
Ja w dalszym ciagu szukam wozeczka i nie moge znalesc a widzialas cos jeszcze ciekawego co Ciebie zainteresowalo w sklepie????

Wiesz co Karina nie przyglądałam się specjalnie bo fotelik napewno Chicco kupie ten Key albo Zenith a na zabawki nie patrzałam.

Beata wozek fajniutki kolorystycznie
tez mam podobnych rozmiarow
do auta w sam raz :-)

reklama
women moj to sie strasznie przemieszcza,
poloze go na macie na plecach, nie minie minuta a ten juz ba brzuchu]
i wedruje mi pod stol czy do kominka :szok: juz chyba z 2 razy mi sie stuknal i tak wlasnie dlatego myslimy o tym kojcu, bo strach go sposcic z oczu a co dopiero wyjssc do wc czy zrobic herbate,
a wozki fajne ale gondola juz ci chyba nie potrzebna?

kurcze moj tez sie przemieszcza ale na plecach,robi mostek i przesówa sie do tylu,ale na brzuchu to on tylko fika nogami ale nawet mm sie nie przemieszcza.
co do wozka to gondoli nie potrzebuje.

Women ja nie lubię 2 rączek bo ciężko jedną ręką prowadzić wózek, a czasami trzeba.
Ale zależy kto co lubi.

Co do przemieszczania, to ja pamiętam, że mój jak miał tyle co wasze szkraby to mi wpełz pod kanapę, ale się strachu najadłam, bawił się na brzuszku na macie a ja poszłam na chwilę do kuchnii po coś, wracam a Krystiana nie ma :szok:, a ten jakoś tyłem, tyłem i wczołgał się pod kanapę tylko mu czubek głowy wystawał :szok:.
Potem to go właśnie do kojca wkładałam jak wychodziłam.
no to miałaś strachu heeh

Women kochana nic nie dostalam totalna kicha:wściekła/y:ja mieszkam w malym miescie ale zeby w koszalinie tez nic nie bylo....1!!!!!!!!!Byly tylko takie zwykle spacerowki i zadnej nie widzialam z tych co mnie zainteresowaly.
Jak jechalam samochodem widzialam jedynie Coneco V3 i kurcze odnioslam wrazenie ze jest to maly wozeczek....:dry:

Kurcze myslalam ze cos wypatrzylas.
co do coneco to nie jest maly,moze stelaz jest maly ale to chyba o to chodzi prawda.

Silver Cross 3D Complete Pram System - Coast : mothercare

Ja mam ten wozek i jest na podobnej zasadzie jak toja spacerowka, Beata. Tylko ja mialam go juz od urodzenia malego, z gondolka i teraz juz dlugo jestesmy w spacerowce. Mozliwosc lezenia na plasko jest super. Dodam ze ten wozek jest bardzo maly i zgrabny.

Bardzo fajny ten wózek

Do góry