reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

354497779_1

dziewczyny musialam wam pokazac -m prawie sie posikałam jak zobaczylam ten wozek.
toć to wygląda jak krzesełko wędkarskie hehe

reklama
dziewczyny szukam tej spacerówki ale te co mi sie podobaja to sa podobnych gabarytów jak moj x-lander kurcze ten qunny cos mnie przekonac nie moze.........nigdzie nie pokazuja go po zlozeniu z siedziskiem........juz nie wiem
podoba mi sie chico,gracko ale sa duze i wazą okolo 13kg,wiec juz nie wiem

354497779_1

dziewczyny musialam wam pokazac -m prawie sie posikałam jak zobaczylam ten wozek.

Hehhe krzeselko wedkarsie ale sie usmialam:-D:-D:-D:-D

dziewczyny szukam tej spacerówki ale te co mi sie podobaja to sa podobnych gabarytów jak moj x-lander kurcze ten qunny cos mnie przekonac nie moze.........nigdzie nie pokazuja go po zlozeniu z siedziskiem........juz nie wiem
podoba mi sie chico,gracko ale sa duze i wazą okolo 13kg,wiec juz nie wiem

Widze ze masz ten sam problem co ja:tak:tez te co mi sie podobaja nawet sa ciezkie ale wygodne i wydaja sie solidne i tez nie moge przekonac sie do Quiny

Women ale bardzo podobny i tanszy ma chicco
http://www.allegro.pl/item355828912_chicco_s3_kolor_race_spacerowka_trzykolowa_hit_cen.html
chyba ze zle zerknelam bo tak szybko bo z malym na spacer wlasnie ide:tak:

SLALOM
WAGA 9,3KG
WYMIARY ROZŁOŻONEGO WÓZKA 63x104x93 CM
WYMIARY ZŁOŻONEGO WÓZKA 50x85x63 CM

CHICO
Dane techniczne
waga 11 kg
wymiary po złozeniu 87cm/33 cm
szerokosc całkowita 60 cm
długośc całkowita 122 cm
Wysokosc raczki 113-90 cm

SLALOM

WAGA 9,3KG
WYMIARY ROZŁOŻONEGO WÓZKA 63x104x93 CM

WYMIARY ZŁOŻONEGO WÓZKA 50x85x63 CM

CHICO
Dane techniczne

waga 11 kg

wymiary po złozeniu 87cm/33 cm

szerokosc całkowita 60 cm

długośc całkowita 122 cm

Wysokosc raczki 113-90 cm

Widze ze ten Twoj jest mniejszy i lzejszy tego nie zerknelam tak szybko tylko patrzalam:tak:

Karina ja juz sama nie wiem,chcialam maly wozek ale te parasolki nie wchodzą w gre,buzz jakos nie moge sie przekonać,niby sliczny wiozek ale to siedzisko takie male i taki minimalistyczny strasznie jest.ZIELONA JESTEM.

Karina ja juz sama nie wiem,chcialam maly wozek ale te parasolki nie wchodzą w gre,buzz jakos nie moge sie przekonać,niby sliczny wiozek ale to siedzisko takie male i taki minimalistyczny strasznie jest.ZIELONA JESTEM.

Hmmmm mam podobny dylemat ja chcialabym lekki jak parasolka i maly a jednoczesnie przestronny i wygodny dla dziecka hahahahah nie da sie pogodzic wiec szukam wozka zeby byl wygodny i przestronny takie ktore wpadly mi w oko to
Wózek MURA 3 - Maxi Cosi - Nowość !!! 2008 (352298864) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek spacerowy Mura 4 kołowy Maxi Cosi + GLS! (357622262) - Aukcje internetowe Allegro

Te nawet nawet ktore pokazalam wyzej ale najbardziej podoba mi sie ten
Spacerówka CASUALPLAY S4 (350341621) - Aukcje internetowe Allegro

z tym ze to tez tylko z allegro i nie widzialam na zywo wiec nie wiem czy wtedy spodobaloby mi sie.
Pozatym jest cena wysoka i za spacerowke tyle nie dam i jak na razie cos bardziej przekonuje sie do 3-kolowcow........
Ta nawet Coneco V3 tez ze zdjecia podoba mi sie ale tam obawiam sie ze bedzie male siedzisko ehhhhh
Nie wiem moze w przyszlym tygodniu jak pojade z mezem i malym do innego miasta cos zobacze na zywo a moze cos innego wpadnie mi oko:dry:

reklama

bardzo ladny
mi sie trojkolowce bardzo widza bo sa zwinne i lekko sie je prowadzi
szczegolnie ze ma pompowane kola
chyba bym sie nie zastanawiala:happy:

kompletnie nie w moim typie
no i te kolka....Norwegia= tylko pompowane :sorry2:

354497779_1

a ten wozek widzialam ostatnio na innym forum bo laska sobie sprowadza i pytala sie czy ktos jeszcze chce
cena chyba 220zl jesli sie nie myle

ale kosmicznie dziwny ten wozek:rofl2:

Do góry