reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Karina, ja mam dokladnie taki... - juz go nie widze na allegro, kupilismy jak bylam w ciazy (nowy).
http://www.allegro.pl/item334867689__hauck_jeep_twister_3_rewelacja_.html
http://www.allegro.pl/item334867689__hauck_jeep_twister_3_rewelacja_.html
anineczka
królowa mrówek :P
Karina
Kupiłam Esprio Magic 4 Baby Dreams.
No właśnie zależy co chcesz.Bo jak widać spacerówka się rózni od spacerówki.
Są te lekki i podręczne i te stabilne,cięższe i większe.
Ja wybrałam tą leciutką tylko i wyłącznie ,że tak powiem na wakacje,szybki wypad do sklepu lub na szybkie przemieszczenie się.
I nie drogi,bo mąz by mnie wydzidziczył za kolejny wydatek na wózek
Mam też Urbana Detour ( niewiem czy jest dostępny w Polsce) podobny do Aniulki Hauck-a.
O taki mam:
A to my na dzisiejszym wypadzie do sklepu;
Tylko nie patrzcie na mój odsłonięty brzuchol
Ja wybrałam tą leciutką tylko i wyłącznie ,że tak powiem na wakacje,szybki wypad do sklepu lub na szybkie przemieszczenie się.
Mam też Urbana Detour ( niewiem czy jest dostępny w Polsce) podobny do Aniulki Hauck-a.
O taki mam:
karina1980
Fanka BB :)
Karina
O taki mam:
Fajny wozeczek widac ze lekki jest raczej i zwrotny:-)a brzucholek dobrze wyglada
No wlasnie ja raczej obstaje za takim stabilnym wozkiem bo patrze pozniej w okresie zimowym zeby dobrze sie nim jezdzilo dla mnie i wygodnie bylo dla malego.
anineczka
No właśnie Karina.Fajny wozeczek widac ze lekki jest raczej i zwrotny:-)a brzucholek dobrze wyglada
No wlasnie ja raczej obstaje za takim stabilnym wozkiem bo patrze pozniej w okresie zimowym zeby dobrze sie nim jezdzilo dla mnie i wygodnie bylo dla malego.
Ten mój chyba nie nadaje się na zimy,zwłaszcza bardzo mroźne ;-)
U nas na szczęście nie ma zim,a w razie czego mam tego Urbana który ma śpiworek ( ten nie ma, jest tylko taki jakiś pokrowiec-przykrycie na nóżki).
anineczka
No dziewczynki chwalcie się zabawkami
Wisienko jak tam bouncer? Kiedy masz zamiar go użyć?
Matt nawet całkiem całkiem radzi sobie z ta huśtwaką.
Wsadziłam go wczoraj na 5 minut.
Antek dzielny bracholek huśtał Matta
Wisienko jak tam bouncer? Kiedy masz zamiar go użyć?
Matt nawet całkiem całkiem radzi sobie z ta huśtwaką.
Wsadziłam go wczoraj na 5 minut.
Antek dzielny bracholek huśtał Matta
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
No i juz sama nie wiem...
Anineczko, super prentuje sie wozeczek
no i wlasnie jest lekki i wygodny... moze powinnam kupic cos takiego... mam JEEPA na wieksze wypady, na zime (wygodny, duzy...) a teraz kupic taka mala spacerowke - na zakupy do marketu, na moze jakis urlop i tak by byla w aucie... ojoj... sama juz nie wiem
Anineczko, super prentuje sie wozeczek
no i wlasnie jest lekki i wygodny... moze powinnam kupic cos takiego... mam JEEPA na wieksze wypady, na zime (wygodny, duzy...) a teraz kupic taka mala spacerowke - na zakupy do marketu, na moze jakis urlop i tak by byla w aucie... ojoj... sama juz nie wiem
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
anineczka no wlasnie wczoraj juz tatus dal malemu aby sobie poskakal, ale ja nie widzialam bo bylam na aquaaerobiku, ale podobno juz jest oki, maly sam skalam i cieszyl sie jak nie wiem.
Podobno zrobil fotki to zaraz sciagne i wkleje.
Pochwale sie odrazu wozkiem, bo Karina chciala zobaczyc, dzis troche napstrykalam ;-)
Podobno zrobil fotki to zaraz sciagne i wkleje.
Pochwale sie odrazu wozkiem, bo Karina chciala zobaczyc, dzis troche napstrykalam ;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
skacze sobie
na spacerku przed domkiem
a teraz wozek....
jako spacerowka
podnozek moge regulowac i ta biala rame bardziej wysunac i wstawic taki specjalny maly stolik
jako gondola
zmiana kierunku jazdy
tak wyglada zlozony
a tu mam dodatki..
parasol i torba na pieluchy
nie wiem czy na zdjeciu widac ale sa tego samego koloru, mam jescze fotelik samochodowy, ktory moge zamontowac, ale to juz kiedys pokazywalam...
na spacerku przed domkiem
a teraz wozek....
jako spacerowka
podnozek moge regulowac i ta biala rame bardziej wysunac i wstawic taki specjalny maly stolik
jako gondola
zmiana kierunku jazdy
tak wyglada zlozony
a tu mam dodatki..
parasol i torba na pieluchy
nie wiem czy na zdjeciu widac ale sa tego samego koloru, mam jescze fotelik samochodowy, ktory moge zamontowac, ale to juz kiedys pokazywalam...
reklama
A ja dzis kupiłam małemu w komisie dziecięcym prawie nowego krokodyla z FP za 26zł
MZ* KROKODYL Z KLOCKAMI Fisher Price Mattel (344925366) - Aukcje internetowe Allegro
oraz fajne sensoryczne klocki tez z FP NOWE za 24zł
i jeszcze taka super interaktywna zabawka do wozka lozeczka fotelika z mocowaniem
ktora swieci ma grzechotki i wydaje dzwieki i melodie za 11zł hehe
takze super zakupy-jestem zadowolona
MZ* KROKODYL Z KLOCKAMI Fisher Price Mattel (344925366) - Aukcje internetowe Allegro
oraz fajne sensoryczne klocki tez z FP NOWE za 24zł
i jeszcze taka super interaktywna zabawka do wozka lozeczka fotelika z mocowaniem
ktora swieci ma grzechotki i wydaje dzwieki i melodie za 11zł hehe
takze super zakupy-jestem zadowolona