reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Karina
Kupiłam Esprio Magic 4 Baby Dreams.

No właśnie zależy co chcesz.Bo jak widać spacerówka się rózni od spacerówki.
Są te lekki i podręczne i te stabilne,cięższe i większe.
Ja wybrałam tą leciutką tylko i wyłącznie ,że tak powiem na wakacje,szybki wypad do sklepu lub na szybkie przemieszczenie się.
I nie drogi,bo mąz by mnie wydzidziczył za kolejny wydatek na wózek :sorry2:
Mam też Urbana Detour ( niewiem czy jest dostępny w Polsce) podobny do Aniulki Hauck-a.
O taki mam:
41Cb75yWHwL._SX315_SY375_.jpg

A to my na dzisiejszym wypadzie do sklepu;

Tylko nie patrzcie na mój odsłonięty brzuchol :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karina
Kupiłam Esprio Magic 4 Baby Dreams.

No właśnie zależy co chcesz.Bo jak widać spacerówka się rózni od spacerówki.
Są te lekki i podręczne i te stabilne,cięższe i większe.
Ja wybrałam tą leciutką tylko i wyłącznie ,że tak powiem na wakacje,szybki wypad do sklepu lub na szybkie przemieszczenie się.
I nie drogi,bo mąz by mnie wydzidziczył za kolejny wydatek na wózek :sorry2:
Mam też Urbana Detour ( niewiem czy jest dostępny w Polsce) podobny do Aniulki Hauck-a.
O taki mam:
41Cb75yWHwL._SX315_SY375_.jpg

A to my na dzisiejszym wypadzie do sklepu;

Tylko nie patrzcie na mój odsłonięty brzuchol :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Fajny wozeczek widac ze lekki jest raczej i zwrotny:-)a brzucholek dobrze wyglada:tak:
No wlasnie ja raczej obstaje za takim stabilnym wozkiem bo patrze pozniej w okresie zimowym zeby dobrze sie nim jezdzilo dla mnie i wygodnie bylo dla malego.

Fajny wozeczek widac ze lekki jest raczej i zwrotny:-)a brzucholek dobrze wyglada:tak:
No wlasnie ja raczej obstaje za takim stabilnym wozkiem bo patrze pozniej w okresie zimowym zeby dobrze sie nim jezdzilo dla mnie i wygodnie bylo dla malego.
No właśnie Karina.
Ten mój chyba nie nadaje się na zimy,zwłaszcza bardzo mroźne ;-)
U nas na szczęście nie ma zim,a w razie czego mam tego Urbana który ma śpiworek ( ten nie ma, jest tylko taki jakiś pokrowiec-przykrycie na nóżki).

No dziewczynki chwalcie się zabawkami :tak:
Wisienko jak tam bouncer? Kiedy masz zamiar go użyć?

Matt nawet całkiem całkiem radzi sobie z ta huśtwaką. :tak:
Wsadziłam go wczoraj na 5 minut.:sorry2:
Antek dzielny bracholek huśtał Matta

No i juz sama nie wiem...
Anineczko, super prentuje sie wozeczek:tak::tak:

no i wlasnie jest lekki i wygodny... moze powinnam kupic cos takiego... mam JEEPA na wieksze wypady, na zime (wygodny, duzy...) a teraz kupic taka mala spacerowke - na zakupy do marketu, na moze jakis urlop i tak by byla w aucie... ojoj... sama juz nie wiem:-p:-p

anineczka no wlasnie wczoraj juz tatus dal malemu aby sobie poskakal, ale ja nie widzialam bo bylam na aquaaerobiku, ale podobno juz jest oki, maly sam skalam i cieszyl sie jak nie wiem.
Podobno zrobil fotki to zaraz sciagne i wkleje.
Pochwale sie odrazu wozkiem, bo Karina chciala zobaczyc, dzis troche napstrykalam ;-)

skacze sobie

na spacerku przed domkiem

a teraz wozek....

jako spacerowka

podnozek moge regulowac i ta biala rame bardziej wysunac i wstawic taki specjalny maly stolik

jako gondola

zmiana kierunku jazdy

tak wyglada zlozony

a tu mam dodatki..
parasol i torba na pieluchy

nie wiem czy na zdjeciu widac ale sa tego samego koloru, mam jescze fotelik samochodowy, ktory moge zamontowac, ale to juz kiedys pokazywalam...

reklama
Do góry