reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Asix te same :tak::-) na pewno !!!
wiem ze cena w polsce masakryczna, no ale czasem tak bywa ze jedno tansze tam a inne drozsze, pozatym ja znalazlam po promocji ten fotelik, na innych stronach ok £170 a ile w sklepie? nie mam pojecia :no: :-) pewnie drozej.

ja juz na 99,9% jestem zdecydowana ze ten kupuje. chyba nawet sie skusze i kupie w ciagu paru dni poki jest promocja, niby jeszcze nie potrzebuje ale mam w sumie 2 samochody to jak Davidek bedzie mial juz 9 kg to sie zainstaluje te fotelik i przynajmniej nie bede musiala fotelika przekladac :)))

reklama
Wisienka, extra fotelik - myslalam o nim, ale cena szok, a w sumie nie wiadomo czy w 2007 roku tez dostalby 4 gwiazdki, bo tyle dostaly tylk ofoteliki z isofixem. A jego testowano w 2005 czy 2006. Ale gdyby cena byla jak chicco to kupilabym go... fajny:-):-)

elbra ten chicco key 1 to okolo £100 - 110 chodzi, dokladnie nie szukalam, bo jakos tak mi nie pasuje, maxi cosi bardziej mi odpowiada :tak::-)

w ogole dziewczyny to ja nie moge normalnie, nie powinnam tu wchodzic, bo przez was sie tak nakrecam na rozne rzeczy ze mimo iz mi teraz nie potrzebne to juz bym normalnie leciala do sklepu i kupowala :zawstydzona/y::rofl2:

elbra ten chicco key 1 to okolo £100 - 110 chodzi, dokladnie nie szukalam, bo jakos tak mi nie pasuje, maxi cosi bardziej mi odpowiada :tak::-)
w ogole dziewczyny to ja nie moge normalnie, nie powinnam tu wchodzic, bo przez was sie tak nakrecam na rozne rzeczy ze mimo iz mi teraz nie potrzebne to juz bym normalnie leciala do sklepu i kupowala :zawstydzona/y::rofl2:

To się nie nakręcaj:-p:rofl2:
ja tam pytam wczesniej o sugestie żeby sie orientować coś więcej bo mamcie które mają np więcej dzieci sa już doświadczone;-)
ja tam się nie nakręcam bo u mnie ostatnio bida z nędzą:dry: czekam na przyznanie wychowawczego bo nam chwyciło że dostaniemy:-)

Hej
Właśnie zamówiłam spacerówke :-)
338852617

Fajna?
Ja już pokazywałam :tak:
Mąż dzisiaj kupił do niej parasolke,tak więc już mam chyba wszystko do niej ;-)

Super ze juz masz spacerowke:tak:
Ja chyba oczekuje od spacerowki za duzo i jej nie znajde bo poprostu takiej nie ma.
Chcialabym zeby siedzisko bylo przestronne oparcie rozkladane do pozycji lezacej,siedzisko przekladane tylem i przodem do kierunku jazdy ,skretne kola no i zeby byla budka dla wersji letniej i dla wersji zimowej i okrycie na nozki hmmm chyba za duzo oczekuje co????:sorry2:

reklama
Super ze juz masz spacerowke:tak:
Ja chyba oczekuje od spacerowki za duzo i jej nie znajde bo poprostu takiej nie ma.
Chcialabym zeby siedzisko bylo przestronne oparcie rozkladane do pozycji lezacej,siedzisko przekladane tylem i przodem do kierunku jazdy ,skretne kola no i zeby byla budka dla wersji letniej i dla wersji zimowej i okrycie na nozki hmmm chyba za duzo oczekuje co????:sorry2:
Hmmm budka z zimowej na letnią ? :dry:
A da się tak? Pierwsze słysze:sorry2:
No ja mam w tym wózku:
-oparcie rozkładane
-śpiworek
-skrętne koła.
No i najważniejsze jest lekki,wazy 7,9kg ;-)

Rączke przekładaną ma chyba coneco V3 :tak:

Do góry