anineczka
królowa mrówek :P
Hej
Właśnie zamówiłam spacerówke :-)
Fajna?
Właśnie zamówiłam spacerówke :-)
Fajna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny nie wiem czem sie tak spieszycie z tymi nocnikami .......z tego co czytalam to dziecko jest gotowe do kontroli zwieraczy okol 18 m-ca ....... wczesniej jak uda mu sie zalatwic do nocnika to czysty przypadek .............
Dziekuje.Anineczka wózeczek super. Co to za wózeczek? Ja rozglądam się za czymś mniejszym od mojego klunkra, chciała bym quinny zapp, ale Inga jest jeszcze na to za mała.........
widze ze wozeczki wybieracie...anineczka fajna ta spacerowka i nie droga
karina widze ze lykamy te same tabletki hehe......musze schudnąć mam nadzieje ze pomogą.
Product Description
The Tobi car seat is a group 1 seat / suitable from 9mths to approx. 3.5 years. It is an award winning seat given the highest recommendation in European Consumer Associations car seat tests in summer 2006. Its quick and easy to fasten your child in with its innovative harness system: the harness belts and belt buckle no longer get in the way. Tensioners tighten seat belt extra taut for safer fitting. Colour indicator confirms that your child is secured properly. The height of the head rest and harness belts can be adjusted at the same time at the front so that the Maxi-Cosi Tobi grows with your child. Five position recline. Easy to install with a 3-point seat belt
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wybrane przez użytkownika :: sortowanie wg kryterium grupa
a tak wyglada:
Maxi Cosi Tobi Car Seat Group 1 - From 9 kg (9 months)
polska strona
Maxi Cosi Tobi