reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Hej
Właśnie zamówiłam spacerówke :-)
338852617

Fajna?

reklama
A co do Coneco Karina.
Też bardzo chcialam.Model V3 lub Flash bo wyglądają bosko,ale poczytałam opinie i ludzie są nie zadowoleni.
W V3 dziewczynie jednej pękła cała rama.
A producent wogóle sie nie kwapi do reklamacji :angry:

dziewczyny nie wiem czem sie tak spieszycie z tymi nocnikami .......z tego co czytalam to dziecko jest gotowe do kontroli zwieraczy okol 18 m-ca ....... wczesniej jak uda mu sie zalatwic do nocnika to czysty przypadek .............

Mirka, niekoniecznie. Wszystko zależy od dziecka. Teraz w szpitalu poznałam laskę z 11-sto miesięczną dziewczynką, która od dwóch miesięcy załatwia się na tronie. Na noc zakładają jej jeszcze pampersa , ale w dzień już woła sama, a jak się załatwi to bije sobie brawo:-):-):-) Myślałam, że padnę jak to widziałam.

Anineczka wózeczek super. Co to za wózeczek? Ja rozglądam się za czymś mniejszym od mojego klunkra, chciała bym quinny zapp, ale Inga jest jeszcze na to za mała.........

Anineczka wózeczek super. Co to za wózeczek? Ja rozglądam się za czymś mniejszym od mojego klunkra, chciała bym quinny zapp, ale Inga jest jeszcze na to za mała.........
Dziekuje.
Wózeczek sie nazywa Esprio Magic 4 firmy Baby Desing.
Myśle,ze nie kosztuje duzo.
Ja go kupiłam za 399zl.
Już się nie moge doczekac:-)
Przyjdzie do moich rodziców w Pl a mąż mi go przywiezie jak pojedzie na chrzciny do Polski w przyszłym tygodniu :tak:
O tutaj link
http://www.allegro.pl/search.php?string=Magic+4&from_showcat=1&category=11846&country=1

widze ze wozeczki wybieracie...anineczka fajna ta spacerowka i nie droga
karina widze ze lykamy te same tabletki hehe......musze schudnąć mam nadzieje ze pomogą.

Product Description
The Tobi car seat is a group 1 seat / suitable from 9mths to approx. 3.5 years. It is an award winning seat given the highest recommendation in European Consumer Associations car seat tests in summer 2006. Its quick and easy to fasten your child in with its innovative harness system: the harness belts and belt buckle no longer get in the way. Tensioners tighten seat belt extra taut for safer fitting. Colour indicator confirms that your child is secured properly. The height of the head rest and harness belts can be adjusted at the same time at the front so that the Maxi-Cosi Tobi grows with your child. Five position recline. Easy to install with a 3-point seat belt

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wybrane przez użytkownika :: sortowanie wg kryterium grupa

a tak wyglada:

Maxi Cosi Tobi Car Seat Group 1 - From 9 kg (9 months)

polska strona

Maxi Cosi Tobi

reklama
Product Description
The Tobi car seat is a group 1 seat / suitable from 9mths to approx. 3.5 years. It is an award winning seat given the highest recommendation in European Consumer Associations car seat tests in summer 2006. Its quick and easy to fasten your child in with its innovative harness system: the harness belts and belt buckle no longer get in the way. Tensioners tighten seat belt extra taut for safer fitting. Colour indicator confirms that your child is secured properly. The height of the head rest and harness belts can be adjusted at the same time at the front so that the Maxi-Cosi Tobi grows with your child. Five position recline. Easy to install with a 3-point seat belt

fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wybrane przez użytkownika :: sortowanie wg kryterium grupa

a tak wyglada:

Maxi Cosi Tobi Car Seat Group 1 - From 9 kg (9 months)

polska strona

Maxi Cosi Tobi

to sa napewno te same foteliki u nas i w polsce???
porownywalas ceny??
masakra!!!
no a ja wlasnie o takim mysle-dzieki za link!

Do góry