reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
no juz tez go znalazłam
pogadam jeszcze z siorą
hmmmm na serio podoba mi sie i cena znacznie lepsza od tych typowych kojców
a taki jak pokazalam pierwszy mam dostac od kumpeli,wiec nie bede musiala kupowac,nawet jak bym chciala takiego kloca sobie wstawic do domu

A wiec tak

Co do kojca fajne sa ale ja nie kupuje mam lozeczko turystyczne ktore z powodzeniem moze pelnic ta funkcje pozatym na codzien nie rozstawiam jego a raczej tylko na wyjazdach:tak:
Co do tego dmuchanego kojca-baseniku swietna sprawa bardzo spodobalo mi sie a szczegolnie ten drugi co Pusia pokazala ale Women z Pusia podajcie obie link do nich zaraz poczytam i moze Daniela naciagne jako prezent na dzien dziecka hehehehe:-D
Co do zamowienia to jak na razie sklep internetowy ( sprzedaz allegro) wiesz co z jednej strony nie jest to az tak duza kwota ale z drugiej strony nie chcialabym pozostac z toarem za 20 tys netto ( tego sie obawiam)smialam sie do meza ze gdtby tak bylo to Szymek milaby wozek co tydzien zmieniany i najdrozsze zabwaki a na pewno najwieksza ich ilosc hehehehe:-D
Co do sklepu takiego zwyklego chcialabym otworzyc jak najbardziej z tym ze jak zrobilam kosztorys to musze wrzucic okolo 80-100 tys zlotych a to juz jest konkretna kasa wiec musze miec to przemyslane :tak:

Karina kazda złotówka jest ważna,wiec przemysl rozsądnie
choc ja mysle ze udał by sie tobie interes jak bys miala dobre ceny
te rzeczy na allegro ida jak swieze bułki
tym bardziej ze dzieci etraz sie rodzi masa.

co do kojca to tez go chyba zamowie
ten co pusia pokazala

Ciesze się że kojec który pokazałam tak sie spodobał :tak:

karina1980 z tym sklepem na pewno Ci sie uda :tak:. Zobacz ile masz już klientek hihi
i jaka reklama internetowa "jedna mama drugiej mamie ... :-)"

Ciesze się że kojec który pokazałam tak sie spodobał :tak:

karina1980 z tym sklepem na pewno Ci sie uda :tak:. Zobacz ile masz już klientek hihi
i jaka reklama internetowa "jedna mama drugiej mamie ... :-)"

Hihihi no poczta pantoflowa najlepsza reklama:tak:

Tak wogole to dzieki dziewczyny za opinie i wsparcie duzy buziak dla Was:-)

czy wy kupujecie takie?
kberbercz.jpg

Women ja kupuje tego typu

bylam kiedys opiekunka i mieli taki i to swietna sprawa :tak:
mozna go stosowac tez jako lozeczko turystyczne bo po zlozeniu nie zajmuje duzo miejsca
ja mam salon ok.40m kw. to mi on nie zagraci meijsca :rofl2: pozatym przyda sie jeszcze dla nr 3 :laugh2:

drewnianego bym nei kupila bo sie dziecko obije,a pompowanego bo jest przewrotny
ewentualnie na ogrodek swietna sprawa w piekna pogode:tak:

reklama
Do góry