reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Women
ja sprzedalam badzo drogo, bo mieszkam w Szwajcarii, tutaj te wozki sa bardzo chodliwe i za dwuletni z pelnym wyposazeniem dostalam 500chf, czyli jakies 1200 zl. Ale moze rozejzyj sie za stara wersja tego wozka, wiem , ze w Polsce jeszcze sprzedaja stary model, jest troche inny, ale podobno tez bardzo dobry.Poszukam w necie jak wyglada ten starszy model to Ci wkleje.

Kochana jak na moje tanio.Miałas 3 funkcyjny (gondola,fotelik,sportowy)
Ja bym kupiła od razu.Ten z tego linku bardzo fajny,tyle ze sama sportówka a mi zalezy za całym komplecie :-(

pisza ze stan idealny...jak nowy..
jakby prawda to sie oplaca
choc chcialabym wiedziec jak dlugo byl uzywany

Lilka czy tez cierpisz na bezsenność?
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Arek/Pulpit/item227991845_quinny_speedi_sx_07_spacerowka_gondola_nosidelko.html
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Arek/Pulpit/show_item.php.htm
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Arek/Pulpit/item227102999_swietny_quinny_speedi_sx_maxi_cosi_cabrio.html
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Arek/Pulpit/item228523359_chicco_trio_enjoy_kolor_20_wozek_trojfunkcyjny_.html
Co myslisz o tych?

Women
no wlasnie jak teraz poprzegladalam te oferty na allegro to niezle sobie tez zycza za uzywany:szok:
Ja uzytkowalam ten wozek dwa lata non stop i jakos glupio by mi bylo wiecej za niego sobie zyczyc zaplacilam za wszystko 1200chf a sprzedalam za 500chf.No powiedmy, ze gondola byla uzywana tylko 5 miesiecy, ale reszta raczej dlugo.

reklama
Women
faktycznie do polskich zarobkow to te ceny naprawde przegiecie:-(
Ale wiesz co mozesz do tego wozka zamiast gondoli kupic taka miekka torbe, zawsze to troche taniej a i tak w gondoli dziecko jezdzi jakies 5-6 miesiecy.

Do góry