reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Kotka bym nie kupiła. Maciuś ma podobnego (dostał od wujka) i interesuje się nim przez kilka minut, gdy ten przypadkowo spadnie z szafki i zacznie miauczeć lub mruczeć. A tak to ma go w głębokim poważaniu. :sorry:

Ostatnia edycja:
heh dla hani ale on zapewne caly zafascynowany pol wieczoru wigilijneo spedzi tworzac sowje kopozycje :-) znajac jego zamilowanie do takich rzeczy :-)Do tego dokupimy jeszcze gre cwiczaca pamiec Memory
zastanawiam sie tylko nad taka dla 2 latkow drewniana

albo dla 2 latkow lub 2,5latkow gdzie plansze do gry sa miekkie z materialow z dodatkiem bawelny i poliesteru

Nie widze fotek?

A ja mam gazetkę z reala i tam te tory i garaże Wadera są tańsze niż ja widziałam i podałam - pewnie jak byłam to jeszcze cen nie zmienili :sorry2:

Ja byłam w sklepie u nas w mieścinie z zabawkami i mnie odrzuciło................ tor Wadera na allegro kosztuje 48zł a u nas taki sam 79zł , drugi 8 metrowy F1 w necie 65 a u nas 99:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry