Justyna ja też o czyms takim myślę ! Edukacyjna Gra Elektroniczna ANGIELSKI_kurier (786695858) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
I ja poszukuję pomysłu na prezent, Asiu - doradź
Stasiu bardzo ładnie śpiewa (w swoim jezyku ale trzyma melodię), gra na bębenku i trąbce, myślałam o takim pianinku:
CHICCO 68288,PIANINKO,KOLEKCJA 2010,SUPER NOWOŚĆ (808512834) - Aukcje internetowe Allegro
Ale może przychodzi coś do głowy rozwijającego takie muzyczne zamiłowania?
Poza tym myślałam też o tablicy dwustronnej - magnetycznej i do pisania.
Stasiu bardzo ładnie śpiewa (w swoim jezyku ale trzyma melodię), gra na bębenku i trąbce, myślałam o takim pianinku:
CHICCO 68288,PIANINKO,KOLEKCJA 2010,SUPER NOWOŚĆ (808512834) - Aukcje internetowe Allegro
Ale może przychodzi coś do głowy rozwijającego takie muzyczne zamiłowania?
Poza tym myślałam też o tablicy dwustronnej - magnetycznej i do pisania.
AsiaKC
Just mama
Kurczę, nie wiem - pianinka mamy dwa - takie najprostsze... Jedno ma zwykłe klawisze i trochę efektów - wygląda jak zwykły keyboard. Drugie ma opcję "zwierzątkową" oprócz zwykłych dźwięków... Fajne to chicco ale ma mało klawiszy a co za tym idzie piosenki najprostsze - może to własnie fajne dla dwulatka?
Tablica to fajny pomysł choć u mnie chłopcy mają szlaban na flamastry więc jedna strona sie nieprzydaje ;-) I np ikeowską mieliśmy to po pewnym czasie biała część przestała się ścierać, i w ogóle biala część została tylko do zabaw magnesami.
Tablica to fajny pomysł choć u mnie chłopcy mają szlaban na flamastry więc jedna strona sie nieprzydaje ;-) I np ikeowską mieliśmy to po pewnym czasie biała część przestała się ścierać, i w ogóle biala część została tylko do zabaw magnesami.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
W Realu sa organki z krzeselkiem i mikrofonem. Chyba z 100, ale nie wiem jakie tam sa opcje,chyba takie PIANINKO Z MIKROFONEM+STOLIK+KRZESEŁKO NO.3132A (796292240) - Aukcje internetowe Allegro tylko nie wiem,czy nie za wysokie
AsiaKC
Just mama
Za wysokie to raczej nie, Paweł ma bardzo podobne, większe - więcej klawiszy i granatowe.
Łukasz spokojnie przy nich siadał. Teraz z racji braku miejsca schowałam podstawkę i stołeczek i jak chcą to grają na stoliku zwykłym lub po prostu na podłodze...
Łukasz spokojnie przy nich siadał. Teraz z racji braku miejsca schowałam podstawkę i stołeczek i jak chcą to grają na stoliku zwykłym lub po prostu na podłodze...
Powiedzcie jakbyscie mialy wybierac z tych trzech zabawek pod choinke ktora byscie wybrali...
Nowy Kotek interaktywny z serii Fur Real Friends reaguje na Twój dotyk jak prawdziwy zwierzak! Lulu to prawdziwa pieszczoszka - uwielbia leżeć na Twoich kolanach i mruczeć, kiedy ją głaszczesz! Porusza głową i ogonem, otwiera i zamyka oczy, drapie łapkami, przewraca się na plecy, żeby pogłaskać jej brzuszek. Ma bardzo sugestywną mimikę pyszczka - to najbardziej zaawansowany technologicznie produkt z serii Fur Real Friends!
Cena. 69 euro
Mini-biureczko z tablicą i stołeczkiem. Po magnetycznej tablicy można pisać specjalnymi mazakami lub przyczepić do niej litery i cyfry. Po opuszczeniu tablicy powstaje blat, który można używać przy rysowaniu. W skład zestawu wchodzi ponad 100 akcesoriów m.in.: zestaw kredek ołówkowych, gąbka, pisak do białej tablicy, magnetyczne cyferki i literki alfabetu, pięć kartek oraz schowki na akcesoria.
Cena 35 euro
cena 70 euro
Nowy Kotek interaktywny z serii Fur Real Friends reaguje na Twój dotyk jak prawdziwy zwierzak! Lulu to prawdziwa pieszczoszka - uwielbia leżeć na Twoich kolanach i mruczeć, kiedy ją głaszczesz! Porusza głową i ogonem, otwiera i zamyka oczy, drapie łapkami, przewraca się na plecy, żeby pogłaskać jej brzuszek. Ma bardzo sugestywną mimikę pyszczka - to najbardziej zaawansowany technologicznie produkt z serii Fur Real Friends!
Cena. 69 euro
Mini-biureczko z tablicą i stołeczkiem. Po magnetycznej tablicy można pisać specjalnymi mazakami lub przyczepić do niej litery i cyfry. Po opuszczeniu tablicy powstaje blat, który można używać przy rysowaniu. W skład zestawu wchodzi ponad 100 akcesoriów m.in.: zestaw kredek ołówkowych, gąbka, pisak do białej tablicy, magnetyczne cyferki i literki alfabetu, pięć kartek oraz schowki na akcesoria.
Cena 35 euro
Keyboard w uwielbianej przez dziewczynki i chłopców stylizacji - Kubusia Puchatka. Posiada wiele funkcji, dzięki którym mogą stworzyć własne kompozycje muzyczne.
Keyboard posiada:
6 opcji wyboru akompaniamentu: rock, tango , swing, samba, disco ,country, możliwość wyboru tempa akompaniamentu, 6 opcji instrumentów: musicbox, trąbka, gitara, organy, skrzypce, marakasy, 8 metryk muzyki z 8 popularnymi piosenkami, opcje instrumentów,wysuwany mikrofon dzięki któremu zaśpiewasz swoje ulubione piosenki . Można na nim posłuchać przykładowych kompozycji, ale także nagrać i odtwarzać własne. Keyboard posiada także wbudowaną podpórkę na nuty.Keyboard posiada:
Zestaw posiada schowki, w ktore mozna schować rozne drobiazgi. Odwracasz pianinko i masz biurko!
cena 70 euro
Ostatnia edycja:
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja zdecydowanie tablie-biureczko. Nie zafunduje sobie swiadomie kolejnej cudownej zabawki w postaci pianinka, trabki,czy czegos takiego, no chyba,ze dziecko jest uzdolnione w tym kierunku
Podziel się: