reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
dzieki kochana za gazetke, mama jedzie we czwartek na chemie (az sie boje,co teraz bedzie) a po drodze mijaja Auchana to poprosze ich zeby wjechali po autostrade Wadera i musimy jeszcze sanki kupic w tym roku,ale chyba te odpadaja,bo nie maja oparcia. Wogole bardzo duzo zabawek maja fajnych
wiem ja się zastanawiam nad tym albo motorkiem albo quadem na akumulator i sama niewiem czy kupowac czy nie:sorry::eek:

Ja na pewno też małemu sprezentuje tor Wadera, od strony J dałam prppozycje losowania kto komu prezent dla dzieci, jeden a porządny a nie jakieś na siłe szukane pierdoły, szwagierkom pomysł sie spodobał..................
Mam problem co dla Mai??????????????????????

ona by wszystko chciała i o co jej się nie zapytasz co by chciała to zawsze jest że to..........
Wszystkie zabawki z reklam by chciała:rofl2:
Ola też tak ma ale wszystko na 5min:crazy:lalkami bawic się nie chce,:no:jedynie raz na jakiś czas zabawi się Barbii ,najbardziej to lubi kolorowac i zamiast bawic się to woli przeglądac książeczki zabawi się tylko z kimś:eek:my planujemy laptopa edukacyjnego albo cos takiego też mi sie podoba
Gra KUBUS PUCHATEK WIETRZNY DZIEN Hasbro Disney TV (807169872) - Aukcje internetowe Allegro

Ola też tak ma ale wszystko na 5min:crazy:lalkami bawic się nie chce,:no:jedynie raz na jakiś czas zabawi się Barbii ,najbardziej to lubi kolorowac i zamiast bawic się to woli przeglądac książeczki zabawi się tylko z kimś:eek:my planujemy laptopa edukacyjnego albo cos takiego też mi sie podoba
Gra KUBUS PUCHATEK WIETRZNY DZIEN Hasbro Disney TV (807169872) - Aukcje internetowe Allegro
laptopem też się Ola znudzi:tak::-:)wściekła/y: Adaś bardzie4j go uzywa, wie gdzie włącza się muzykę i tańczy i do tego to służy:crazy:

reklama
Do góry