nie mamy ani MP3 ani CD:-no:MATA DO TAŃCZENIA z wyjściem na MP3/CD + baterie (797150206) - Aukcje internetowe Allegro tej nie trzeba podłańczac do TV
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ostatnia edycja:
Monia niby są super, ale mają tylko 4 piosenki w sobie a na ile to wystarczy by się nie znudziło................ mmmm sama nie wiem
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no to juz sama nie wiem...Monia niby są super, ale mają tylko 4 piosenki w sobie a na ile to wystarczy by się nie znudziło................ mmmm sama nie wiem
a myślałaś o czymś innym co by mogło jej się spodobac jakieś gry edukacyjne albo rodzinne ?
gier mamy full, niektóre są jeszcze nie otworzone.............. mam z nia problemno to juz sama nie wiem...
a myślałaś o czymś innym co by mogło jej się spodobac jakieś gry edukacyjne albo rodzinne ?
musiałabym kupić dwie pary, sama wiesz jak to jestto może takie narty na zimę jak są w gazetce w Auchanie?szwagierka właśnie się nad nimi zastanawia dla swych córek
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
S upier sie,ze Mikolajowi chce kupic samochod zdalnie sterowany i tak sobie mysle,ze to jego chrzesniak wiec niech wymysla sobie co chce,ja mam problem z glowy
AsiaKC
Just mama
A ja musze uszyć dużego krokodyla... i tu mam problem bo krokodyl ma być koloru... fioletowego Nie moge nigdzie dostać fajnego kudłatego i miłego w dotyku fioletowego materiału...
Dla Łukasza myślałam o kolorowej stonodze - żeby było podobnie a inaczej - są fajne w jysku - teraz przecenione z 99 na 69 zł...
Dla Łukasza myślałam o kolorowej stonodze - żeby było podobnie a inaczej - są fajne w jysku - teraz przecenione z 99 na 69 zł...
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale to na Gwiazdkę te stwory?
Podziel się: