reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Majandra te klocki i klocko -puzzle są bardzo fajne i napewno ich nie jest za dużo im wiecej tym lepiej bo idzie budowac większe wieże i inne budowle:tak:

Majndra układanki mamy a klocki bardzo chcemy mieć, to nasz pomysł na urodzinki małego, choc nie wiem gdzie to jeszcze zmieszczę , kolejne pudło trzeba będzie z Ikei kupić

I jeszcze o czymś takim myślę DREWNIANE KOLOROWE KLOCKI OBRAZKOWE UKŁADANKI (658521116) - Aukcje internetowe Allegro Ja się wychowałam na takich puzzlach.

Julitka ma juz od jakiegos czasu. jakos nie moge jej prtzekonac do ulozenia obrazka. najbardziej ja interesuej ukladanie klockow w pudelku

Kupiliśmy wczoraj te malowanki wodne (w sklepie papierniczo-zabawkowym kosztowała jedna 3,10 zł, rozmiar A4) http://www.polsirhurt.pl/components...ge/product/Kolorowanka_A4_M_49d096f5aaac0.jpg Kolory takie mało żywe, słabo widać, Maciek średnio zainteresowany, bardziej maczaniem pędzelka w wodzie niż samym malowaniem.

niunka maze tym pedzlem z takim zacieciem, ze az przebija na druga strone albo sie papier walkuje:szok::-D

dziewczyny, jakie zabwki kupujecie teraz maluchom?
chcialabym cos niunce kupic oprocz ukladanek, ksiazeczek i gier, ale nie mam pojecia co:sorry:

a ma zestaw garnuszków, talerzyków, kubeczków... sztuzne owoce, warzywa????? Mój Adaśko teraz t ciągle gotuje i zaprasza na: KAWKĘ:tak:

moze nie az w tak szerokim asortymencie, ale ma , razem zkuchenka. nie pociage jej to. pokazywalam, uczylam jak sie bawic, ale nie garnie sie.

szukam tez uzywanej(bo tansza) malej zjezdzalni dla Julitki i baseniku, bo ten duzy ma juz dziurki.
to jest swietne, ale ta cena:szok:

SMOBY Zjeżdżalnia + basen NEMO Disney + kulki (687477287) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
a ma zestaw garnuszków, talerzyków, kubeczków... sztuzne owoce, warzywa????? Mój Adaśko teraz t ciągle gotuje i zaprasza na: KAWKĘ:tak:
kilka dni temu kupilam taki maly zestaw piotrusiowi. u nas sluzy on do samodzielnego jedzenia. wszystko kaze sobie klasc na te mikroskopijne talerzyki i z nich je. mamy problemy z zupa ale dajemy rade :-D

Do góry