reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
dziewczyny czy Wasze dzieci bawią się ciastoliną??
chce kupic jakąs zabawkę dla Juli tak do 70zl i tak pomyslałam że może właśnie ją...

a moze cos takiego
https://ssl.allegro.pl/item653750532_little_tikes_konik_kon_na_biegunach_bujak_gratis.html
MY mamy tego bujaka już od ponad pół roku :tak::tak::tak::tak: i Oliwka wiecznie sie na nim buja,teraz jak jest starsza to nawet na stojący próbuje, takie cuda z nim wyczynia że szok :tak::tak::tak::tak::tak: ale stale się nim bawi i jestem zadowolonaże go kupilismy.

My mamy konika na poczatku robil furore bo wydaje odglosy macha ogonkiem teraz lezy czasami sie nim pobawi jak sie jej przypomni ale zadko

A ciastolina i mnie ciekawi probowal ktos?

ja uwazam że na ciastolinę to jeszcze za wcześnie :tak::tak::tak::tak:
zresztą pisze na niej że od 3lat :happy2:
więcej niszczenia ,rozwalania niż porzytku z tego bo nasze dzieciaki wątpie żeby umiały coś z niej budowac itp :tak::tak::tak:

nam dzis p[rzyjechał taki konik-osiołek z allegro
KONIK - OSIOŁEK DO SKAKANIA POMPKA GRATIS odSS (663081313) - Aukcje internetowe Allegro

jest rewelacyjny,w domu istny szał :-D:-D:-D:-D:-D
Oliwka jest wniebowzieta,skacze na nim,wygłupia się,takie różności na nim wyprawia że szok.ma wreszcie zabawke na której może sie wyszaleć.
jestesmy z niej zadowoleni i najwazniejsze to to że Oliwce się bardzo podoba :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja uwazam że na ciastolinę to jeszcze za wcześnie :tak::tak::tak::tak:
zresztą pisze na niej że od 3lat :happy2:
więcej niszczenia ,rozwalania niż porzytku z tego bo nasze dzieciaki wątpie żeby umiały coś z niej budowac itp :tak::tak::tak:
Od czegoś trzeba zacząć. A napisane, że od 3 lat nie dlatego, że dopiero 3-letnie dzieci umieją bawić się ciastoliną, a dlatego, że istnieje ryzyko połknięcia. Moim zdaniem nawet takie rozwalanie czy zwyczajne kulanie ciastoliny, to super pożytek dla dziecka :tak:

A co do tego osiołka, to niestety niezalecany przez specjalistów :no: Niszczy stawy/kolana. :sorry2:

Co do osiolka to moje dziecko szaleje na nm czasami na zajeciach tylko zauwazylam z kolezanka ze on jakis taki niebezpieczny jest nie wiem moze twoj bardziej nad,uchany i stabilny ale ten co jest u nas w elternschule co chwile dzieci sie na nim przewracaja
a powiedzcie mi ktory fotel lepszy ten w ksieznczki czy hello kitty
Dmuchany fotel dziecięcy DISNEY szybko i tanio!! (661075364) - Aukcje internetowe Allegro
FOTEL DMUCHANY HELLO KITTY I ZAJĄCZEK od SS (664986543) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry