mi też bardziej sie podoba hello Kittymi się bardziej podoba Hello Kitty moze nawet sama sie skusze
a i dzieki dziewczyny za porady pomogłyście podjac decyzje kupuje ten bujak
reklama
Stasiu ma ciastoline juz od jakiegos czasu i fajnie sie nia bawi. Oczywiscie nie lepi balwankow itp, ale walkuje, robi kulki itp. Dlugo sie potrafi tym zajac, tylko trzeba uwazac zeby w dywan nie wdeptal. Mamy Clayrole.
Jest tez u nas na stanie konik na biegunach, taki po mojej siostrzeenicy stary (niemal taki sam jaki ja mialam w dziecinstwie) i poki co nie budzi stasiowego zainteresowania.
Jest tez u nas na stanie konik na biegunach, taki po mojej siostrzeenicy stary (niemal taki sam jaki ja mialam w dziecinstwie) i poki co nie budzi stasiowego zainteresowania.
donkat
Fanka BB :)
a ten bujak tez nie bedzie niszczyl stawow/kolan jak ten osiolek dmuchany?
Jultika dostala ciastoline i zestaw foremek na Dzien dziecka. bardzo to polubila. jeszcze ma trudnosci z wlakowaniem, ale lubi odciskac sobie zwierzatka i inne figurki. polecam
Jultika dostala ciastoline i zestaw foremek na Dzien dziecka. bardzo to polubila. jeszcze ma trudnosci z wlakowaniem, ale lubi odciskac sobie zwierzatka i inne figurki. polecam
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
dokładnie, rozwija wyobraźnie, ćwiczy małe rączki, paluszki.Od czegoś trzeba zacząć. A napisane, że od 3 lat nie dlatego, że dopiero 3-letnie dzieci umieją bawić się ciastoliną, a dlatego, że istnieje ryzyko połknięcia. Moim zdaniem nawet takie rozwalanie czy zwyczajne kulanie ciastoliny, to super pożytek dla dziecka
My mamy osiołka na biegunach, z rodzaju jak Hanife. Po gwiazdce został u moich rodziców,a mimo to szał minął
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nie, bo dziecko nimi praktycznie nie rusza, nie uderza itp.a ten bujak tez nie bedzie niszczyl stawow/kolan jak ten osiolek dmuchany?
majandra
Mam ogromną ochotę kupić Maćkowi te klocki: Drewniane Klocki 180 sztuk NOWE KSZTAŁTY zabawki (656204611) - Aukcje internetowe Allegro
Bawił się takimi u logopedy i bardzo mu się podobały. Tylko zastanawiam się, czy nie za duża ilość ich.
Bawił się takimi u logopedy i bardzo mu się podobały. Tylko zastanawiam się, czy nie za duża ilość ich.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Bardzo fajne te klocki są. Ja pamiętam,że jak bylam mała też miałam takie kolorowe.
Szwagierka niedawno kupiła Mikołajowi właśnie drewniane kolorowe,bo w przedszkolu mają takie i panie bardzo chwaliły,że dzieci ładnie się uczą na nich przy okazji kształtów i kolorów
Szwagierka niedawno kupiła Mikołajowi właśnie drewniane kolorowe,bo w przedszkolu mają takie i panie bardzo chwaliły,że dzieci ładnie się uczą na nich przy okazji kształtów i kolorów
majandra
I jeszcze o czymś takim myślę DREWNIANE KOLOROWE KLOCKI OBRAZKOWE UKŁADANKI (658521116) - Aukcje internetowe Allegro Ja się wychowałam na takich puzzlach.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Te układanki też pamiętam:-)
reklama
majandra
Kupiliśmy wczoraj te malowanki wodne (w sklepie papierniczo-zabawkowym kosztowała jedna 3,10 zł, rozmiar A4) http://www.polsirhurt.pl/components...ge/product/Kolorowanka_A4_M_49d096f5aaac0.jpg Kolory takie mało żywe, słabo widać, Maciek średnio zainteresowany, bardziej maczaniem pędzelka w wodzie niż samym malowaniem.
Podziel się: