reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

u mnie julcia ciągle leje sok z malutkiego dzbanuszka bo mini kubeczków i wszyscy musimy pić:-)
teraz to jej musze kupoic jeszcze plastikowe owoce i warzywa...
a zabawki za ponad 100zl leżą w koncie i zachodzą kurzem :crazy:

reklama
A u nas prym wiodą samochody-duze, małe, malutkie. Ledwie oczy otworzy bryyym, zasypia z samochodzikiem w reku, śmieje się, ze też mu w nocy sie śnią autka.Inne zabawki mogą nie istnieć.:sorry:

A u nas prym wiodą samochody-duze, małe, malutkie. Ledwie oczy otworzy bryyym, zasypia z samochodzikiem w reku, śmieje się, ze też mu w nocy sie śnią autka.Inne zabawki mogą nie istnieć.:sorry:
:tak::tak::tak: A najlepsza przytulanka jest wywrotka wadera...za 15 zika:sorry:Z nia zasypia po poludniu i z nia oglada bajki i z nia oczywiscie nadzoruje swoja budowe z okna:sorry:Nire wspomne ze bez niej nie ruszamy sie na spacer czy do piaskownicy:sorry:

A jakie macie pomysly co do urodzinowego prezentu dla nasszych dwulatkow???

Ostatnia edycja:
no ja juz się zastanawiam od dłużeszego czasu nad prezentami dla oliwki na dwa latka.

i wszyscy dadzą kaskę.a my kupimy jej kuchnię,zestaw sprzątatąjacy-uwielbia sprzątać,pralkę i deskę z żelazkiem.

a pralka to jest musowo do kupienia,ona uwielbia puszczać ze mna pranie,zawsze robimy to razem :tak::tak::tak: ja jej podaje ubrania a ona po jednym ciuszku wrzuca do pralki.rośnie mi mała pomocnica.
i tez myslę o takich sztucznych warzywach i owocach:tak::tak::tak::tak:

A jakie macie pomysly co do urodzinowego prezentu dla nasszych dwulatkow???

ja wlasnie wczoraj podjelam temat zjezdzalni u tesciow i tesciowa poweidziala, zebym wybrala cos drozszego, to sie wszyscy zrzuca w ramach urodzin:-)
mysle wiec o tym zestawie: basen + zjezdzalnia, ktore wkleilam wczoraj

ja wlasnie wczoraj podjelam temat zjezdzalni u tesciow i tesciowa poweidziala, zebym wybrala cos drozszego, to sie wszyscy zrzuca w ramach urodzin:-)
tak fajny pomysł tylko ta pogada tego lata jest okropna że nie wiem czy duzo skorzysta z tej zabawki :tak::tak::tak::tak::tak:

my mamy tylko basen bez zjeżdżalni :tak:

A my mamy taki zestaw i sprawdza sie idealnie. Firmy Smoby - porzadnie wykonana i ladna...choc i tak "debesciara" jest piaskownica:sorry:

reklama
Do góry