reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

u mnie julcia ciągle leje sok z malutkiego dzbanuszka bo mini kubeczków i wszyscy musimy pić:-)
teraz to jej musze kupoic jeszcze plastikowe owoce i warzywa...
a zabawki za ponad 100zl leżą w koncie i zachodzą kurzem :crazy:

reklama
A u nas prym wiodą samochody-duze, małe, malutkie. Ledwie oczy otworzy bryyym, zasypia z samochodzikiem w reku, śmieje się, ze też mu w nocy sie śnią autka.Inne zabawki mogą nie istnieć.:sorry:

A u nas prym wiodą samochody-duze, małe, malutkie. Ledwie oczy otworzy bryyym, zasypia z samochodzikiem w reku, śmieje się, ze też mu w nocy sie śnią autka.Inne zabawki mogą nie istnieć.:sorry:
:tak::tak::tak: A najlepsza przytulanka jest wywrotka wadera...za 15 zika:sorry:Z nia zasypia po poludniu i z nia oglada bajki i z nia oczywiscie nadzoruje swoja budowe z okna:sorry:Nire wspomne ze bez niej nie ruszamy sie na spacer czy do piaskownicy:sorry:

A jakie macie pomysly co do urodzinowego prezentu dla nasszych dwulatkow???

Ostatnia edycja:
no ja juz się zastanawiam od dłużeszego czasu nad prezentami dla oliwki na dwa latka.

i wszyscy dadzą kaskę.a my kupimy jej kuchnię,zestaw sprzątatąjacy-uwielbia sprzątać,pralkę i deskę z żelazkiem.

a pralka to jest musowo do kupienia,ona uwielbia puszczać ze mna pranie,zawsze robimy to razem :tak::tak::tak: ja jej podaje ubrania a ona po jednym ciuszku wrzuca do pralki.rośnie mi mała pomocnica.
i tez myslę o takich sztucznych warzywach i owocach:tak::tak::tak::tak:

A jakie macie pomysly co do urodzinowego prezentu dla nasszych dwulatkow???

ja wlasnie wczoraj podjelam temat zjezdzalni u tesciow i tesciowa poweidziala, zebym wybrala cos drozszego, to sie wszyscy zrzuca w ramach urodzin:-)
mysle wiec o tym zestawie: basen + zjezdzalnia, ktore wkleilam wczoraj

ja wlasnie wczoraj podjelam temat zjezdzalni u tesciow i tesciowa poweidziala, zebym wybrala cos drozszego, to sie wszyscy zrzuca w ramach urodzin:-)
tak fajny pomysł tylko ta pogada tego lata jest okropna że nie wiem czy duzo skorzysta z tej zabawki :tak::tak::tak::tak::tak:

my mamy tylko basen bez zjeżdżalni :tak:

A my mamy taki zestaw i sprawdza sie idealnie. Firmy Smoby - porzadnie wykonana i ladna...choc i tak "debesciara" jest piaskownica:sorry:

reklama
Do góry