My tez sie zastanawialismy nad nim ale cena nas zniechecila i kapiemy przy pomocy maty antyposlizgowej - i jest super!FLIPPER EVOLUTION do kapieli OKBABY FLASH nowość (345743702) - Aukcje internetowe Allegro
Krzeselko do kapieli Zuzi bardzo fajne polecam ( my mamy inny kolor)
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Z Zuzka chyba byloby trudno bo z niej to straszna wiercipieta jest no a ja mam problemy z kregoslupem..
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No 100 to faktycznie dużo. Znalazłam na allegro na licytacji 2 i może któreś uda mi się wyhaczyć. Na razie są za 39 i 36 zeta. Zobaczymy. Jeszcze nigdy nic nie kupowałam Może się uda
My sobie radzimy i bez maty i bez takiego krzesełka. Przypuszczam, ze może gdybyśmy mieli troszkę kasy na zbyciu to może byśmy pomyśleli o zakupie czegoś takiego. Ale sytuacja jest taka nie inna i są inne wydatki.
Basia-mama Majeczki
Początkująca w BB
Witam!Ja kupiłam takie krzesełko,uzywane Smoby z Allegro za 30zl+8zl przesyłka.Nowe kosztuje ok.150zł!To za dużo trochę na rzecz która używa się dość krótko,ale za 30 warto(brakowało w nim kilka zabawek,ale nie to najwazniejsze)Maja zadawolona,kapiel w dużej wannie bardzo jej się podobała.Bezpieczna kapiel,mała ruchliwa w wanience,więc dla nas to krzesełko jest przydatne(szczególnie dla męża,jeśli chce kąpać małą,bo on nie robi tego na codzień i ciagle czuje się mniej pewnie,bo zrobił kiedys wypadeczek małej)
ZADOWOLONA MAJA
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Kupiłam krzesełko za 39 zeta * suuuuuperowe KRZESEŁKO - FOTELIK do kąpieli * (346865025) - Aukcje internetowe Allegro
luandzia1
Entuzjast(k)a
Justyna na pewno bedziesz zadowolona ja przez moje problemy z kregoslupem kapalam Zuzie tylko awaryjnie jak nie bylo W a z krzeselkiem nie ma problemu
reklama
No i muszę Wam powiedzieć że ta kula simby nam się sprawdza, fakt zgadzam się z luandzia że melodyjki są trochę za głóśne ale moja mała się jej nie boi i z ciekawością patrzy jak się sama ona obraca, pokazuje ją jej tylko jak leży na brzuszku i Jula wytrzymuje już trochę dłużej bo jest zaciekawiona- jak jej rozłożyłam maskotki, grzechotki itp. to nic nie dało... zobaczymy może to poskutkuję...
a i na chwilę obecną to najlepszą zabawką dla Juli jest gazeta:-) uwielbia miętolić, drzeć - ale ma przy tym frajdę:-):-)
a i na chwilę obecną to najlepszą zabawką dla Juli jest gazeta:-) uwielbia miętolić, drzeć - ale ma przy tym frajdę:-):-)
Podziel się: