reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
No własnie ja tez nie jestem pewna czy mała zainteresuje sie i posiedzi i pobawi sie ale naprawde nie mam pomysłu.
Co do teletubiisiów to moja niestety z zaden sposób nie interesuje sie telewizorem no chyba ze leci tam muzyczka to wtedy tanczy ale nie chce ogladac. ani teletubisi nic.....:-(
chociaz moze to i dobrze?? Nie wiem jestem w kropce z tymi prezentami....
niby tyle tego jest a nie potrafie znalesc nic odpowiedniego....
Co do teletubiisiów to moja niestety z zaden sposób nie interesuje sie telewizorem no chyba ze leci tam muzyczka to wtedy tanczy ale nie chce ogladac. ani teletubisi nic.....:-(
chociaz moze to i dobrze?? Nie wiem jestem w kropce z tymi prezentami....
niby tyle tego jest a nie potrafie znalesc nic odpowiedniego....
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
heksa to Ci zazdrosze moj to by non stop siedzial przed tv buuuu
ja mojemu chyba kosiarke kupie bo odkurzacz to bierze prawdziwy i czeka zeby mu wlaczyc i jezdzi po domu zawsze troche poodkurza hehee
skarb dwulatka zamowilam DZIEKI BARDZO ze ten pomysl abryz??
ja mojemy ostatnio kupilam tekie wielkie kartki pojedyncze kolorowanki super i mazaki do tego te co nawet jak zarzre to mu nic nie bedzie niestety maly namietnie maluje siebie tymi mazakami i ma ubaw przy tym (schodza po umyciu sama woda )
ja mojemu chyba kosiarke kupie bo odkurzacz to bierze prawdziwy i czeka zeby mu wlaczyc i jezdzi po domu zawsze troche poodkurza hehee
skarb dwulatka zamowilam DZIEKI BARDZO ze ten pomysl abryz??
ja mojemy ostatnio kupilam tekie wielkie kartki pojedyncze kolorowanki super i mazaki do tego te co nawet jak zarzre to mu nic nie bedzie niestety maly namietnie maluje siebie tymi mazakami i ma ubaw przy tym (schodza po umyciu sama woda )
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Nasza Ania tak samo nie ogląda TV. Jedynie tańczy jak leci jakaś muzyczka
abryz
MAJOWA MAMA'06
Kubeł z tv toleruje reklamy, piosenki i niektóre fragmenty bajek (np. jak Miś z dużego niebieskiego domu wącha), resztę ma gdzieś. Dłużej się skupia na piosenkach dla dzieci z CD. Przełącza dopiero po kilkunastu sekundach. Podobnie jest, gdy puszczamy mu piosenki na youtube. Jest mniej więcej tak: biś (miś), titu, i ja i ja jaju (we will rock you), jaja po (teletubisie). I tak w kółko Czasami nie zdąży się dobrze załadować.
Ale nasz Kubeł ma chyba ADHD, więc już się z tym oswoiliśmy :-)
Ale nasz Kubeł ma chyba ADHD, więc już się z tym oswoiliśmy :-)
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Mojej Ani też telewizor i żadne bajki nie interesują. Wyjątkiem jest rybka zapowiadająca przerwę reklamową i śpiąca po zakończeniu programu na Mini Mini.
Wypożyczyliśmy jej więc Gdzie jest Nemo?, ale jej nie obeszło.Za to my z tatusiem obejrzeliśmy
Ale ja się cieszę, bo podobno dziecko do lat 3 WOGóLE nie powinno oglądać TV. Nie pamiętam dokładnie, ale jakoś, że szybko zmieniające się obrazy źle wpływają na małe mózgi.
Heksa krzesełko - uczydełko też bardzo mi się podoba. Zwłaszcza krzesło, ale jest dość drogie.
Wypożyczyliśmy jej więc Gdzie jest Nemo?, ale jej nie obeszło.Za to my z tatusiem obejrzeliśmy
Ale ja się cieszę, bo podobno dziecko do lat 3 WOGóLE nie powinno oglądać TV. Nie pamiętam dokładnie, ale jakoś, że szybko zmieniające się obrazy źle wpływają na małe mózgi.
Heksa krzesełko - uczydełko też bardzo mi się podoba. Zwłaszcza krzesło, ale jest dość drogie.
reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
W jakiejś gazetce z hipermarketu (carrefour albo real) takie krzesełko kosztowało niecałą stówę :-)
Promocje! Katalog promocji - Świat zabawek
Hipermarket Real / Promocje - Oferta tygodnia
Ale nie mogę odszukać :-(
Promocje! Katalog promocji - Świat zabawek
Hipermarket Real / Promocje - Oferta tygodnia
Ale nie mogę odszukać :-(