reklama
Weronika z TV to lubi reklamy, muzykę oraz czołówkę dobranocki - tego kotka, zawsze pokazuje go i mówi miau ;-)ostatnio też mamy mini mini to ulica sezamkowa okazała się hitem - cieszy się do tych dzieci że hej
My juz kupilismy prezent dla Alka, chyba nie doczekam swiat i damy mu na mikołajki. Bardzo sie tym zainteresowal jak bylismy w slepie wiec kupilismy i schowalismy narazie. Jest to taki traktorek z przyczepka ze zwierzatkami, ktore wydaja rozne dzwieki jak sie włozy je na odpowiednie miejsce i jest gospodarz...a do tego jest taki domek dla tych zwierzat. Na alegro sa tylko same te traktorki chyba...
KIDDIELAND: TRAKTOR FARMER Z DŹWIĘKAMI - SUPER!! (269482806) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
KIDDIELAND: TRAKTOR FARMER Z DŹWIĘKAMI - SUPER!! (269482806) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Zakład pracy Wojtka organizuje co roku Mikołajki dla dzieci i dają 100 zł na prezent, za te pieniądze kupilismy Kacprowi ten gadający odkurzacz Playskool, w niedzielę jedziemy na te Mikołajki i Mikołaj będzie wręczał prezenty dzieciakom dodatkowo będzie teatrzyk kukielkowy dla małych dzieci i film dla większych i jakiś poczęstunek to wszystko organizowane jest w kinie. Jestem ciekawa jak Kacper zareaguje na Mikołaja czy będzie się bał czy nie .
Kropecko dziękuję za podsunięcie prezentu pod choinkę takich Puzzli właśnie szukałam;-)
Kasiunka moze właśnie takie Puzzle co Kropecka pokazała wyżej na albo jakiś samochód ( dla chłopców myślę zawsze super prezent ) !
Kropecko dziękuję za podsunięcie prezentu pod choinkę takich Puzzli właśnie szukałam;-)
Kasiunka moze właśnie takie Puzzle co Kropecka pokazała wyżej na albo jakiś samochód ( dla chłopców myślę zawsze super prezent ) !
anzk super te Mikołajki, też bym takie chciała. a u nas co roku paczki ze słodyczami rozdają dla dzieci ale okazało się że żeby Wiktor dostał musiałby się urodzić w 2005 roku najpóźniej i się nie załapaliśmy
my kupiliśmy taki traktorek już dość dawno- nie identyczny tylko chyba z fisher price... ma 4 zwierzątka - Weronika lubi się nim bawić, ale tak od czasu do czasu
te puzzle super chyba takie kupimy, jeszcze żadnych nie mamy, to chyba czas najwyższy...
te puzzle super chyba takie kupimy, jeszcze żadnych nie mamy, to chyba czas najwyższy...
anzk, nie, dostaniemy paczke za rok. Ale wedlug mnie spokojnie Wiktor jest na tyle duzy ze z takiej paczki juz w tym roku by sie ucieszyl :/
ja te puzzle znalazlam w Realu ale tam byl tylko jeden wzor dostepny i to akurat taki ktory mi nie odpowiadal. Oczywiscie allegro zaradzilo moim problemom
ja te puzzle znalazlam w Realu ale tam byl tylko jeden wzor dostepny i to akurat taki ktory mi nie odpowiadal. Oczywiscie allegro zaradzilo moim problemom
reklama
Kasiunka - może być wszystko, np jakieś fajne kredki dla maluchów, albo te no... little people z fisher price, małe zestawy są za 30-40zł.
Możesz też kupić wiertarkę zabawkową tylko działającą
Jak nie wiem co kupić to zawsze kupuję jakąs fajną książkę albo książeczkę. Teraz są takie fajne różniaste, z bajerami...
Pzdr
Aga
Możesz też kupić wiertarkę zabawkową tylko działającą
Jak nie wiem co kupić to zawsze kupuję jakąs fajną książkę albo książeczkę. Teraz są takie fajne różniaste, z bajerami...
Pzdr
Aga