reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
Weronika z TV to lubi reklamy, muzykę oraz czołówkę dobranocki - tego kotka, zawsze pokazuje go i mówi miau ;-)ostatnio też mamy mini mini to ulica sezamkowa okazała się hitem - cieszy się do tych dzieci że hej :tak:

My juz kupilismy prezent dla Alka, chyba nie doczekam swiat i damy mu na mikołajki. Bardzo sie tym zainteresowal jak bylismy w slepie wiec kupilismy i schowalismy narazie. Jest to taki traktorek z przyczepka ze zwierzatkami, ktore wydaja rozne dzwieki jak sie włozy je na odpowiednie miejsce i jest gospodarz...a do tego jest taki domek dla tych zwierzat. Na alegro sa tylko same te traktorki chyba...
KIDDIELAND: TRAKTOR FARMER Z DŹWIĘKAMI - SUPER!! (269482806) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Dziewczyny poradźcie jakiś upominek mikołajkowy dla chłopca w wieku naszych dzieci. Taki do 50 zł. Muszę coś kupić chrześniakowi Darka i nie mam pojęcia co.

Zakład pracy Wojtka organizuje co roku Mikołajki dla dzieci i dają 100 zł na prezent, za te pieniądze kupilismy Kacprowi ten gadający odkurzacz Playskool, w niedzielę jedziemy na te Mikołajki i Mikołaj będzie wręczał prezenty dzieciakom dodatkowo będzie teatrzyk kukielkowy dla małych dzieci i film dla większych i jakiś poczęstunek to wszystko organizowane jest w kinie. Jestem ciekawa jak Kacper zareaguje na Mikołaja czy będzie się bał czy nie :confused:.

Kropecko dziękuję za podsunięcie prezentu pod choinkę takich Puzzli właśnie szukałam;-):tak:

Kasiunka moze właśnie takie Puzzle co Kropecka pokazała wyżej na albo jakiś samochód ( dla chłopców myślę zawsze super prezent ) !

anzk super te Mikołajki, też bym takie chciała. a u nas co roku paczki ze słodyczami rozdają dla dzieci ale okazało się że żeby Wiktor dostał musiałby się urodzić w 2005 roku najpóźniej i się nie załapaliśmy :(

Oj to dziwne :confused: to znaczy, że wszystkie dzieci urodzone po 2005 roku już się nigdy nie załapią na paczki ? Przecież mamy rok 2007 ! To niesprawidliwe !:dry:

my kupiliśmy taki traktorek już dość dawno- nie identyczny tylko chyba z fisher price... ma 4 zwierzątka - Weronika lubi się nim bawić, ale tak od czasu do czasu

te puzzle super :tak: chyba takie kupimy, jeszcze żadnych nie mamy, to chyba czas najwyższy...

anzk, nie, dostaniemy paczke za rok. Ale wedlug mnie spokojnie Wiktor jest na tyle duzy ze z takiej paczki juz w tym roku by sie ucieszyl :/

ja te puzzle znalazlam w Realu ale tam byl tylko jeden wzor dostepny i to akurat taki ktory mi nie odpowiadal. Oczywiscie allegro zaradzilo moim problemom :)

reklama
Kasiunka - może być wszystko, np jakieś fajne kredki dla maluchów, albo te no... little people z fisher price, małe zestawy są za 30-40zł.
Możesz też kupić wiertarkę zabawkową tylko działającą :)

Jak nie wiem co kupić to zawsze kupuję jakąs fajną książkę albo książeczkę. Teraz są takie fajne różniaste, z bajerami... :)

Pzdr

Aga

Do góry