reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
Tydzień temu był u nas mój kuzyn z Gdańska i kupił Ani mały zestaw Little People Fisher Price. Totalnie to olała. Przez ten tydzień ani razu sama nie wzięła tej zabawki :szok::wściekła/y:
Co do lalek to dalej jej nie interesują, tzn. w sklepie jej sie podobają i ogląda, ale w domu nie rusza ich. Książeczki są nadal the best.

Na Mikołaja kupiłam jej Uczoną Słuchaweczkę z Fisher Price. Wcześniej nie kupowałam, bo była za mądra (alfabet, liczby). Ania uwielbia wszystko co gra, co może nacisnąć no i bardzo lubi telefony, więc powinno jej się podobać.
Na Gwiazdkę myślę o tym
CHICCO PIANINKO DJ Z MIKROFONEM SUPER CENA!!! (253941858) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
abryz swietne dinozaury,na pewno spodobaj sie

ewa supcio bujak,ja chcetnie bym odkupila,ale maz bedzie wracal autem przepelnionym torbami:-D wiec nie zmieszcze,a cena super przystepna tutaj bojaki chodza dosc drogo od 35 funtow:-)
Frajde bedzie miala Amelka

angie ty to zawsze znajdziesz cos madrego to fakt dzis jest szal na prezety,a co ja tu sie naoglada ,polowe z tych dzieci nie zasluguje na nie,ja pamietam czeklam niecierpliwie co dostane,marzylam o jednym prezecie ,teraz dzieci szalu dostaja jak nie znadzie sie pod choinka prezetow,a co z rozga,hehe kiedys dostala ja :-D

Do góry