reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
Weronika dostanie od chrzestnych rowerek, a od jednych dziadków taką mega farmę z duplo :tak: reszta jeszcze myśli ;-)
a podobny rowerek jak ma Judytka ostatnio widzieliśmy w parku, chcieliśmy żeby Nika się do niego przymierzyła... i tak jakoś wyglądał maławy, jakby za wysoka była, nogi za długie, czy co...

fajowy rowerk lilith,my mamy z roczku,ale wciaz niedostaje pedalow i jak do tej pory nie jest zainteresowana,bo czym siedzeniem na rowerze,to tak jak w wozku:-D,za to widze kreci ja hulajnoga,kon na biegunach,ksiazki:-)

zaczyna sie co kupic dziecu na 2 latka:-D:-D:-D

Maxin a nie ma mozliwosci przesunac siedziska? u nas musi byc maxymalnie przesuniete bo tez nie siega.
u nas kon bujany byl tylko na chwilke zupelnie sie nie sprawdzil....

a moze trampoline dziewczyny?

co do rowerków to my dostałysmy na roczek,taki ze rodzice prowadza i ma takie podkladki pod nózki i gra ale on jest rozbierany!!!!
zdejmuje sie podesciki pod nózki, baldachim, rączka zabezpieczająca, ten panel do sterowania przez rodzica to zostawiłam, i grającą głowe pieska tez (ale w razie co mozna tez ja zdjąc) i pedały są.....

co do wiekszej ilosci prezentów to ja nie wymyslam bo nie robie 2huchnych urodzin. tylko dziadki beda.Jeden kupi własnie piaskownice a drugi jakies ubranka na lato. No ja w tym roku nie poszaleje bo musze jeszcze dla drugiego maluszka kupic conieco

lilth u nas niestety nie da sie przesunac siodelka,poprostu musza jej nozki urosnac,szkoda,bo lato sie zbliza i miala by frajde
mowilam moje mamie aby kupial jej rowerek jak ja chcialam,to wybrala inny:sorry2:terz tylko lezy i zajmuje miejsce:dry:wiem,ze dobrze chciala

to moze odsprzedaj komus i kup nowy...moze mama sie nie obrazi...a faktycznie szkoda bo frajde by miala :)
Kasiunka nie mam pojecia jak to wyglada z ta gra w polsce....ale czesto jest wysylka za granice , teraz to juz raczej norma.

reklama
ola mozesz mi powiedziec jak wyglada ta farma albo dac jakiego linka plisss
lilith fajne te rodeo :)

kule prosze piszcie jakies fane pomyslyu prezedntowe bo u mnie dnooo z pomyslami .....
rowerek ma, hustawke, piaskownice, i platikowy plac zabaw buuu

Do góry