reklama
Weronika dostanie od chrzestnych rowerek, a od jednych dziadków taką mega farmę z duplo reszta jeszcze myśli ;-)
a podobny rowerek jak ma Judytka ostatnio widzieliśmy w parku, chcieliśmy żeby Nika się do niego przymierzyła... i tak jakoś wyglądał maławy, jakby za wysoka była, nogi za długie, czy co...
a podobny rowerek jak ma Judytka ostatnio widzieliśmy w parku, chcieliśmy żeby Nika się do niego przymierzyła... i tak jakoś wyglądał maławy, jakby za wysoka była, nogi za długie, czy co...
fajowy rowerk lilith,my mamy z roczku,ale wciaz niedostaje pedalow i jak do tej pory nie jest zainteresowana,bo czym siedzeniem na rowerze,to tak jak w wozku,za to widze kreci ja hulajnoga,kon na biegunach,ksiazki:-)
zaczyna sie co kupic dziecu na 2 latka
zaczyna sie co kupic dziecu na 2 latka
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
co do rowerków to my dostałysmy na roczek,taki ze rodzice prowadza i ma takie podkladki pod nózki i gra ale on jest rozbierany!!!!
zdejmuje sie podesciki pod nózki, baldachim, rączka zabezpieczająca, ten panel do sterowania przez rodzica to zostawiłam, i grającą głowe pieska tez (ale w razie co mozna tez ja zdjąc) i pedały są.....
co do wiekszej ilosci prezentów to ja nie wymyslam bo nie robie 2huchnych urodzin. tylko dziadki beda.Jeden kupi własnie piaskownice a drugi jakies ubranka na lato. No ja w tym roku nie poszaleje bo musze jeszcze dla drugiego maluszka kupic conieco
zdejmuje sie podesciki pod nózki, baldachim, rączka zabezpieczająca, ten panel do sterowania przez rodzica to zostawiłam, i grającą głowe pieska tez (ale w razie co mozna tez ja zdjąc) i pedały są.....
co do wiekszej ilosci prezentów to ja nie wymyslam bo nie robie 2huchnych urodzin. tylko dziadki beda.Jeden kupi własnie piaskownice a drugi jakies ubranka na lato. No ja w tym roku nie poszaleje bo musze jeszcze dla drugiego maluszka kupic conieco
lilth u nas niestety nie da sie przesunac siodelka,poprostu musza jej nozki urosnac,szkoda,bo lato sie zbliza i miala by frajde
mowilam moje mamie aby kupial jej rowerek jak ja chcialam,to wybrala innyterz tylko lezy i zajmuje miejscewiem,ze dobrze chciala
mowilam moje mamie aby kupial jej rowerek jak ja chcialam,to wybrala innyterz tylko lezy i zajmuje miejscewiem,ze dobrze chciala
Fisher Price SKOCZEK huśtawka RODEO zebra GW hit (353781670) - Aukcje internetowe Allegro
kupilismy Jud pol roku temu i moge polecic bo bawi sie tym do dzis lepsze niz konik na biegunach ktorym wogole sie nie bawi.
kupilismy Jud pol roku temu i moge polecic bo bawi sie tym do dzis lepsze niz konik na biegunach ktorym wogole sie nie bawi.
reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
ola mozesz mi powiedziec jak wyglada ta farma albo dac jakiego linka plisss
lilith fajne te rodeo
kule prosze piszcie jakies fane pomyslyu prezedntowe bo u mnie dnooo z pomyslami .....
rowerek ma, hustawke, piaskownice, i platikowy plac zabaw buuu
lilith fajne te rodeo
kule prosze piszcie jakies fane pomyslyu prezedntowe bo u mnie dnooo z pomyslami .....
rowerek ma, hustawke, piaskownice, i platikowy plac zabaw buuu