reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
wczoraj przyszedl rowerek (nie wiem czy go wkoncu widzialyscie) i mala jest zachwycona , tylko teraz to chce w nim ciagle siedziec...

A jakie macie pomysły na prezenty urodzinowe dla Waszych maluszków, w końcu niedługo 2 latka.
I jeszcze jedno pytanko, nie wiecie jaka ze znanych piekarni-ciastkarni robi torty urodzinowe w różnych kształtach,a nie tylko z napisami? Mieszkam koło Poznania, ale może jakaś ogólnopolska sieć ciastkarni czymś się takim zajmuje i coś wiecie na ten temat? Jak nie, przyjdzie mi jeżdzić od jednej do drugiej, ale uparłam się na tort w kształcie samochodu ( a co miało być niestereotypowo nie?:laugh2:), a sama za chiny nie upiekę....bo nie umiem:sorry2:

No my właśnie chcemy dla Poli rowerek juz taki bardziej dorosły, żeby sama uczyla się pedałować.

Lilith pokaż ten rowerek.

Abryz Alek ma identyczną kierownice dostał od chrzestnego na gwiazdkę i zaraz rozwalił jeden kierunkowskaz, nie wiem jak ale nie działa:sorry2: Ogolnie lubi sie nia bawić tak z 5 minut dziennie, jak wszystkim;-):laugh2:

Na urodzinki mamy zamiar kupic rowerek bo to chyba juz taki wiek ze moze sie zaczac uczyc jezdzić nie? wiem ze na roczek niektóre dzieci dostawały ale ja nie widziałam sensu. Alek dostał jeżdzidło na roczek a i tak dopiero póżniej nauczył sie na nim jeżdzić. Co do rowekka to nie sadze zeby był w stanie go wtedy opanowac, jesli jakiekolwiek dziecko wogóle jest/było w stanie...?

angie na pewno powolutku sie naucza pedalowac, Krysia juz trzyma nogi na pedalach ale ma za malo sily zeby to cale ustrojstwo sie ruszylo, ale jak pcham ja to dzielnie trzyma nogi na pedalach, owszem dostala na roczek ale wozilam w nim niby w wozku z taka podstawka pod nozki, frajda byla cale lato

u nas liste zyczen otwiera laptop, instrumenty muzyczne dla dzieci, ksiazki, plyty z muzyka i bajkami nagranymi, sami kombinujemy jakis mini plac zabaw na podworko, to chyba wystarczy :-p

Myślałam o koniku na biegunach. On i tak nie bawi się zabawkami za bardzo... A z konika jeszcze długo może miec frajdę- będzie się bawił w rycerzy kiedyś albo co.

Angie nasze dzieci dostały rowerki na roczek, ale one nie są do pedałowania, wozi się w nich dzieci, one grają i tyle- rodzice kierują.\
A teraz chcę rower normalny , żeby uczyła się pedałować.

reklama
Do góry