reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

No fajne, ale czy to nie jest dla młodszych dzieci??? Po co teraz dzieciom nauka podstawowych słówek? Chyba, że w jakimś języku obcym. Tak jak dla was Maxin to fajne, bo Natalinka uczy się dwóch języków, ale jak to by miało być po polsku, to jak dla mnie za łatwe.
Ale mnie korci to, że tamto czyta całe bajeczki, możesz dokupić po około 30 zł inne bajki. Może trochę zajmie się soba, bo Pola uwielbia bajki, książki. A przy drugim, przynajmniej na początku może być trudno, żeby jej tyle czasu poświęcać:zawstydzona/y::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Jeeeju, jak myślę o prezencie dla Adasia, najtrafiniejszym wyborem wydają mi się gumowe ściany w pokoju i małpi gaj. Na tyłku nie usiedzi przy niczym dłużej niż 10 minut.

Kasiu ta zabawka jest dla dzieci od 3 roku zycia,nie polega ona aby uczyc sie podstawwowych slowke,ktore dziecko oczywiscie,ze zna,ale na rozpoznawaniu wyrazow,liczeniu i rozpoznawaniu cyferek,kolorow,jak i czytaniu prostych zdan.Rowiez zawarte w niej sa gry.

Rozumiem jednak czego szukasz dla Poli;-)

Kasiuńka miałam okazję to pooglądać, bo u nas w księgarni to jest wystawione i można sobie sprawdzić jak działa. Ania kocha książki i sobie to oglądała i słuchała. Czyta faktycznie tą otwartą stronę od początku do końca, ale jak przewrócisz wcześniej to zaczyna nową stronę. Bez dłuższych przerw. Tych książeczek do dokupienia na razie nie ma za dużo - chyba 5.
Ani się to średnio podobało, bo czytał tę bajkę facet, a ona nie lubi facetów ;-). Woli jak mama jej czyta.
Rozumiem Twoje obawy o zajęcie się sobą na początku, bo też się tego obawiam. Może to i fajny pomysł.

reklama
Ola na innej aukcji znalazłam, że on jest od 3 do 6 lat. Do 30 kg, więc chyba OK. A poza tym Pola uwielbia jeździć na różnych czytaj: jakichkolwiek pojazdach- a dodatkowo wkrótce będzie jeszcze jedna osóbka, która z niego skorzysta.

Do góry