reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

u nas na topie sa kolorowanki , maluje niesamowicie i nie wyjezdza poza np oczka bo to uwielbia kolorowac , ale to nie na prezent...
Kasiaczek a czym sie interesuje twoj synek? lubi cos szczegolnego? hmmm jest cala masa zabawek ale wiem jak ciezko ci wybrac...a moze taki elektryczny quad? choc u nas szybkos ie znudzil:(:( ale ty masz duzy ogrod to bedzie mogl poszalec! a moze taki dmuchany plac zabaw do wody?ale taki spory jakby pietrowy?

reklama
lilith ma elektryczny skuter juz od pol roku wsiada na niego raz na dwa miesiace i koniec heee moze jak bedzie starszy to zacznie sie nim bawic bo jeszcze ma problemy z kierowaniem bo jak wcisnie gaz to skupia sie na gazie i jeeeeeb w sciane :)

z placem dmuchanym narazie odpada bo u nas zima sie zaczynac wiec z dworem teraz roznie bywa.
on uwiebia jak kazdy chlopczyk chyba bum bumy jak to mowi :)i ogolnie wszystko na kolkach w domu jest, rowerek, autko takie ze wsiada i sie odpycha i ten skuter.
Autek do zabawy tez ma od najwiekszego fo najmniejszego.
nie wiem czy przezyje jeszcze jeden w domu.

chcialam mu kupic co takiego jak ole mowila o tej farmie ale z autami jakies garaze zjazdy, straz pozarna ale nie umiem znalesc czego takiego

sory za marudzenie ale prezentu to naprawde ciezka praca :-D:-D:-D:-D

hehe rozumiem i nic sie marudzeniem nie przejmuj!!! a takich zabawek jest cala masa!!!co ty mowisz , ze znalezc nie mozesz.

a moze wiesz...nie kupuj mu zabawki a zabierz go gdzies na te urodzinki...moze ma juz za duzo zabawek i sie nimi nudzi? pochowaj tez czesc zabawek by jej nie widziala jak pokazesz po miesiacu to sie ucieszy i schowaj wtedy cos innego.

Argos - www.argos.co.uk

my Jud zaczelismy zbierac malej takie zestawy , bawis ie nimi od rana do wieczora ... szok....

prosze to przyklady dla ciebie:
Buy Little Tikes Peak Road and Rail Set. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Buy 70 Piece Wooden Train Set. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Buy Thomas and Bertie Station Set. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Buy Thomas Whistle and Go. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Buy Thomas Post Office Loader. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Buy Roary Silver Hatch Race Track. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

albo to:
Buy Metro Car Care Centre. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
a takie inne z garazami z Litle People sa tez , ale z regoly wszystko od 12 miesiaca to bez przesady.

dzieki Wam dziewczyny
lilith wlasnie o takie cos mi chodzilo :)

znow nie mialam czasu zeby wejsc na gg:-:)-:)-:)-(
dopiero tera

ja widziałam tylko na reklamie - i zastanawiałam się, a co jeżeli dziecko przewraca kartkę w przód i w tył? nagranie się cofa, czy jak?

nie widzialam tutaj nic takiego,ale podobne ksiazeczki,ktore mozna czytac za pomoca dotkniecia dlugopisem odpowiedniego wyrazu.Natalka dostanie ten prezet od chrzesnego
290-0472717A70UC509439X.jpg

reklama
Do góry