reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

mnie ta zjezdzalnia też sie podoba, myślę nawet o podobnej do ogrodu latem, bo w mieszkaniu już mam tyle zabawek, że taka zjeżdzalnia mogłaby mnie dobić. Ale chyba można taką zamontować w ogródku nie?Byłaby sezonowa, ale sru.
Z bajkami to u nas podobnie jak u anzk, czyli jak opowiadam jest ok, jak sama ogląda książeczki(bardzo to lubi) to też, ale jak tylko zaczniemy czytać od razu jest "mama NIE!":no: Tak samo jest ze śpiewaniem, nie wiem co dolega mojemu dziecku, ale ona nie lubi jak śpiewamy( najpierw myślałam, ze może dlatego, ze fałszuję, ale ona nie toleruje śpiewania przez nikogo:-(). Czy mozliwe, ze moje dziecko nie lubi muzyki? Ani radio dziecięce jej nie pociaga,ani grające zabawki, ani instrumenty. A od zająca doatała perkusję i stoi, trochę pobębni i koniec, ani marakasy, talerze nic. Jedynie cymbałki i organki lubi. O żadych kołysankach nie ma mowy, denerwuje się i juz. Ręce opadają, indywidualiska. Zastanawiam się tylko dlaczego tak się dzieje. Wolałabym, żeby bajek nie lubiła( w sumie nie zawsze oglada, ale juz częsciej niż posłucha piosenki).

reklama
W Realu keakowskim jest identyczna zjeżdżalnia w promocji za 120 zeta. Zastanawiałam sie czy jej nie kupić bo tak jak napisała heksa ona nie zajmuje za dużo miejsca ale jednak troche zajmuje. Ponadto obawiam się ze moje dziecko by bnia wzgardziło bo ją intereują tylko ślizgawki gdzie moze się wspiąć 2 metry nad ziemię..:szok::szok::szok:

Głuszku ja chciałam do domu mniejsza bo mała sie troszke sama bawi ze soba i lalkami, a takie duze to ma na placu zabaw. Co do zjezdzalni na ogród to ta jest chyba jednak troszke za mala bo poza tym ze w góre zajmuje miejsce to na dywanie moze 150cm nawet nie 2m
A latem postawie na tarasie i mozna podłaczyc do niejwęza z wodą...

co do bajek mojej podoba sie bambo a najbardziej strona gdzie mama krzyczy na bambo bo nie chce sie myc to Natalka mówi mama krzyczy i Natala krzyczy....

My chcemy kupić kierownicę, bo Kubeł non stop jeździ wszystkim, czym się da:

Smyk

W ogóle mały uwielbia tę książkę:

156070.jpg

Weronika ma taką kierownicę:
img1710yn4.jpg

dostała od cioci ;-) kierownica wydaje dźwięk jak silnik, albo jak cofający samochód gdy jest włączony wsteczny, ten zielony samochodzik się przesuwa w prawo i lewo jak się kręci kierownicą, migacze migają, krajobraz się przesuwa w tym okienku - full wypas :-D aha, i jeszcze można włączać różne dźwięki tymi przyciskami - karetka, straż, radio (2 stacje), klakson oczywiście :rofl2:

my na razie odwiedzamy wszytskie place zabaw w okolicy,jest ich troche,ale tak jak i wy chciala bym miec piaskownice,mala slizgawek Natusia uwielbia bawic sie w piasku,wspinac codziennie chodzi i wola SISO,tak sobie nazwala plac zabaw:-D

dziewczynki mega zainteresowane samochodami:-D bo chlopcy to naturalnie,hehe a czy wasi mali mezczyzni bawia sie wozkami,lalkami?

Maxin, Kuba kiedyś podczas spaceru po osiedlu zobaczył lalkę na wystawie i sobie ją zażyczył. Całą drogę ją trzymał w łapkach i tulił do siebie. Mimo że była biała jak śnieg, nazwał ją Bambo.
Po powrocie do domu zachował się jak prawdziwy facet - najpierw ją rozebrał, a potem jej wyrwał nogi z d... i na tym się skończyło jego zainteresowanie lalkami :crazy:

mój nie przejawia zainteresowania lalkami, czasem misiem się poopiekuje. On teraz jest na etapie rozwalania mi "Scrabble", literki fruwają po całym domu, zresztą jest na etapie rozwalania wszystkiego :)

Krysia tez na najwieksze zjezdzalnie wchodzi, mazy mi sie kupic jej taki bajerancki plack zabaw na nasze podworko, juz upatrzylam, cena zabija, ale uzbieram

Krysia uwielbia ksiazki od prawie roku i jej fascnacja nie gasnie, czyta sama ze mna z tata, zawsze i wszedzie, ma juz tony ksiazek i kupujemu ciagle nowe

Kupilismy na zajaca plasteline z literkami, i tworzymy plastelinowe napisy oraz helikopter z serii lego duplo, i jeszcze wielka nadmuchiwana pilke z raczka, wszystkie zabawki sie spodobaly :tak:

reklama
Do góry