reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Anzk z zabaw to co ci mogę zaproponowac:
Marysia uwielbia garnki i gotuje kasztany - no ale twój to chłopak więc moze nie chcieć
próbowałaś malowania?
ja jeszcze puszczam Mini Mini mam na pół godziny spokój
albo osławiony Jozin :-D generalnie pisoenki z kompa

reklama
My jeszcze bawimy się małą piłeczką ping-pongową i dmuchamy ją po podłodze, żeby trafić do "bramki". Fajna zabawa :tak:Do tego mamy jeszcze takie małe gumowe piłeczki z wypustkami i próbujemy rzucać do miski postawionej w pewnej odległości. Oczywiście Ania podchodzi do miski i wkłada :-), ale jest zabawa i uczy się swojej kolejności, bo zawsze ustawiamy się w kolejce :tak:

Dziewczyny macie jakieś pomysły na prezenty na Wielkanoc. Ja zastanawiam się nad hulajnogą. Toola kupiła ją chyba Krysi. A wy co myślicie?

kuchani to genialna sprawa;-)
a na wielkanoc niewiem co,nawet nie myslalam,na razie ma tyle zabawek,ze hoho wiec czekamy do urodzin;-)ale hulajnoga fajny pomysl :tak:

Nie wiem, czy u was też, ale u nas na Wielkanoc prezenty przynosi zajączek. Nie są one tak duże i liczne jak na Boże Narodzenie, ale jak już kupować to coś fajnego. I tu problem, bo nie wiem co. Pola też ma tyle tych zabawek, no ale cóż...

reklama
ja myslalam o piaskownicy, ale Maxin ma racje, czasami wystarczy drobnostka, wazne zeby cos bylo, ja znam zwyczaj robienia gniazdka potem rano trzeba to gniazdko z podarunkiem szukac, nie wiem czy Krysia by sie chciala bawic w takie szukanie, ale moze jakbym polozyla w dosyc widocznym miejscu to by zakapowala :sorry: tylko do tego gniazdka to ja piaskownicy nie zmieszcze :laugh2: najwyzej foremki :happy:

Do góry