reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Fajnie Toola. U nas szukamy zajączka i prezentów w ogrodzie. Fajna zabawa. Zawsze dziadek, czy ktoś inny krzyczy , że widzi tam zajączka jak ucieka i dzieciaki biegają i za krzewami znajdują prezenty:-):-):-)

reklama
toola hehe foremki dobry poczatek,a druga czesc prezetu na urodziny:-D;-):-)

ja zazdroszcze kazdemu kto ma ogrod,bardzo bym chciala miec ta mozliwosc wyjscia na dwor,Natalka byla by w siodmym niebie.Moze za rok doczekam sie......:baffled::laugh2::rofl2:

Zabawy dzieci powoli zaczynaja lapac,wiec mozna sprobowac,dajcie znac jak wasze maluszki bawily sie?!
Tutaj chowaja czekoladowe jajka w ogrodzie albo w domu,potem dzieci ich szukaja,kto znajdziej najwiecej jaj w nagrode dostaje czekoladowego krolika.
Zastanawiam sie czy 2 latki zakumaja o co chodzi???

u nas też zajączek przynosi - ale babcie i ciocie tak pewnie obsypią Weronikę prezentami, że my sobie chyba darujemy kupowanie ;-)

U nas też zajączek przynosi prezenty... Olek od chrzestnego i cioci dostał garaż trzypoziomowy..... od dziadków taką ciuchcie do ciągnięcia za sznureczek a od nas autko zygzak-a i kubeczek z zygzakiem... teraz to jest jego ulubiona bajka "cars"

reklama
:wściekła/y:kurcze napisałam tyle i mi wszystko znikneło :wściekła/y:

Zjeżdżalnia super tylko do naszego mieszkania się nie zmieści:-)
Kacper nadal wielki fan samochodów, takich wieększych mamy dwa na jendym jeździ on a na drugim ja:rofl2: gonimy się po całym mieszkaniu na nich , frajdy jest kupa .
Dla Kacpra TV mogłoby nie istnieć, nie interesują go bajki i inne rzeczy w TV no czasem przysiądzie jak jest jakaś piosenka lub ciekawa reklama i to wszystko.
Bajek nie lubi jak mu czytam z książek zaraz mi zamyka i koniec, ale lubi wszystkie bajki jak mu opowiadam z głowy więc teraz jetem na etapie nauki krótkich bajek i wierszyków:-p nauczyłam się już ; Murzynek Bambo, Pan Hilary, Abedało z pieca spadło, Pan kotek był chory , Pytalski , Kłamczucha, W pokoiku na stoliku itp... także ćwiczę umysł :-p

Do góry