reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Fajnie Toola. U nas szukamy zajączka i prezentów w ogrodzie. Fajna zabawa. Zawsze dziadek, czy ktoś inny krzyczy , że widzi tam zajączka jak ucieka i dzieciaki biegają i za krzewami znajdują prezenty:-):-):-)

reklama
toola hehe foremki dobry poczatek,a druga czesc prezetu na urodziny:-D;-):-)

ja zazdroszcze kazdemu kto ma ogrod,bardzo bym chciala miec ta mozliwosc wyjscia na dwor,Natalka byla by w siodmym niebie.Moze za rok doczekam sie......:baffled::laugh2::rofl2:

Zabawy dzieci powoli zaczynaja lapac,wiec mozna sprobowac,dajcie znac jak wasze maluszki bawily sie?!
Tutaj chowaja czekoladowe jajka w ogrodzie albo w domu,potem dzieci ich szukaja,kto znajdziej najwiecej jaj w nagrode dostaje czekoladowego krolika.
Zastanawiam sie czy 2 latki zakumaja o co chodzi???

u nas też zajączek przynosi - ale babcie i ciocie tak pewnie obsypią Weronikę prezentami, że my sobie chyba darujemy kupowanie ;-)

U nas też zajączek przynosi prezenty... Olek od chrzestnego i cioci dostał garaż trzypoziomowy..... od dziadków taką ciuchcie do ciągnięcia za sznureczek a od nas autko zygzak-a i kubeczek z zygzakiem... teraz to jest jego ulubiona bajka "cars"

reklama
:wściekła/y:kurcze napisałam tyle i mi wszystko znikneło :wściekła/y:

Zjeżdżalnia super tylko do naszego mieszkania się nie zmieści:-)
Kacper nadal wielki fan samochodów, takich wieększych mamy dwa na jendym jeździ on a na drugim ja:rofl2: gonimy się po całym mieszkaniu na nich , frajdy jest kupa .
Dla Kacpra TV mogłoby nie istnieć, nie interesują go bajki i inne rzeczy w TV no czasem przysiądzie jak jest jakaś piosenka lub ciekawa reklama i to wszystko.
Bajek nie lubi jak mu czytam z książek zaraz mi zamyka i koniec, ale lubi wszystkie bajki jak mu opowiadam z głowy więc teraz jetem na etapie nauki krótkich bajek i wierszyków:-p nauczyłam się już ; Murzynek Bambo, Pan Hilary, Abedało z pieca spadło, Pan kotek był chory , Pytalski , Kłamczucha, W pokoiku na stoliku itp... także ćwiczę umysł :-p

Do góry