reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Wesolutka dzieki za wierszyk, znałam tylko pierwszą zwrotkę, bawiliśmy sie w recytowanie jego z pokazywaniem jeszcze w czasach niemowlęctwa, Aga go uwielbiała, to był najlepszy uspokajacz, teraz mam drugą zwrotkę, przyda sie dla Joasi :-)

reklama
Aga na Mikołaja dostała od nas puzzle ( zainspirowała mnie toola) Aga jest nimi zachwycona i bajeczki z Kubusiem Puchatkiem - powiedziała: Mikołaj wspaniały. Przyniosl prezent dla Agusi . Gdzie jesteś Mikołaju? :-D Od chrzestnego dostała małe łóżeczko i szafę dla takich malutkich laleczek, od wujka koniki little pony z domkiem - ogólnie pełny zachwyt bo Aga uwielbia sie bawić tymi laleczkami ( ma dla nich taki domek i je tam ustawia) i konikami. Od dziatków zestaw do sprzatania :-). Pod choinkę juz od nas nic nie dostanie niestety, ale dostanie od dziatków i prabać to chyba wystarczy , nie? Acha od nas bedzie ksiączeczka z Kubusiem ;-)

hej jakie zabaweczki dostaly wasze pociechy?? my jestesmy baardzo zadowoleni bo wszystkie prezenty byly w deche, a tu wymienie tych pomyslowych Gwiazdorków:
chrzestna: kolejka Thomas co jezdzi, hicior sezonu
chrzestny: przytulak piechór (z bajerami), 2 zestawy lego duplo: kolejka i farma (zajmuje na pol godziny samo wkladanie i wyciaganie ludzikow z lokomotywy oraz karmienie zwierzatek kwiatkiem hihi)
dziadki: puzzle 15 elementow, 15 ksiazek, glownie z serii obrazki dla malochow, klocki drewniane, zestaw plastikowy do gotowania, ubranka w tym: sweter, kapelusz i szalik robione na drutach, peprzepiekne w kolorze pistacjowym, zrobie zdiecie to sie pochwale, normalnie moja mama to mistrz drutow i szydelka
wuja Robert: zestaw MAŁY ELEKTRONIK!! normalnie powalajacy, tata teraz uczy jak dziala dioda itp, to dopiero oryginalny prezent
rodzice: PO, CD z muzyczka z minimini, pierwsza gra na komputer: sokrates, tata klika a Krysia sie hihocze
i jeszcze inne drobiazgi, za wszstko dziekujemy, wszystko sie nam podoba i wszystkim sie Krysia bawi

ja polecam zestaw Lego Duplo

my mamy taki i Wiktor się super bawi. Początkowo nie łapał o co chodzi, później budował proste wieże a teraz już składa wszystkie rodzaje klocków.

Lego Duplo

Igu też lubi DUPLO i zresztą ja też :-)) Kupowaliśmy jego zestawy we Włoszech i było DUŻO taniej... Żenada...

Aga

tez uwazam ze duplo sa swietne, Krysia sie nimi bawi odkad skonczyla roczek i codziennie choc chwile cos nimi majstruje :tak:

polecam goraco hulajnoge, w sobote kupilismy, dzis juz mi po salonie nia smiga :szok: taka na 3 kolkach

Weronika też lubi klocki - dostała takie zwykłe ok. 200 elementów w plastikowej skrzyneczce i bardzo się fajnie nimi bawi :-)

reklama
Klocki sa na topie,NATKA buduje wierze,czasmi cos tam swojego zbuduje,zabawa jest swietna
Hulajnoga super sprawa,u nas na razie w mieszkaniu nie ma gdzie jezdzic:-D

Do góry