reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
super,moja tez lubi puzzle,my mamy trzy elementowe,podwujen z tyl piosze co jest na obrasku po drugiej stronie:-)fajna zabawa

Proszę o inspirację na nowe zabawki dla Amelki. Muszę się przyznać, że ostatnio błąkam się po sklepach zabawkowych i nic nie umiem znależć ciekawego , a wydaje się że tyle jest zabawek. Pewnie problem będzie z głowy, gdy zacznie mówić co chce a teraz jest zdana na moje pomysły.
Ja ostatnio kupiłam bujak Ikea i muszę przyznać że był to strzał w dzisiątkę :)))))))
NAJTANIEJ NA ALLEGRO RUSIG Bujak IKEA (239159141) - Aukcje internetowe Allegro

Pola też uwielbia się bujać na takich rzeczach. Chciałam dla niej jakiegoś konia czy osła na biegunach, ale to jest cholernie drogie, może skuszę sie na coś takiego. Hmmm... muszę pomysleć.

Co do zabawek to u nas Pola bardzo lubi taką tabliczkę, po której pisze się i stawia stemple, a potem to znika jak się przejedzie takim suwakiem (opisowo, bo nie wiem, czy to ma nazwę:-p)
Lubi też gwizdek, i ksiązki koniecznie z okienkami w środku!
Ma też teletubisia pluszowego i nosi go często, a jak ogląda teletubisie to zawsze ma go przy sobie. W ogóle to mam teletubisie na kasetach ( w wersji angielskiej) i jak Pola chce je oglądać to woła Pa Pa i pokazuje na video:tak:

Ewe mamy identyczny bujak tez zilony od dlugiego czasu ale dopiero odniedawna jest jakies zainteresowanie bo wczesniej troche sie al na tym bujac.
Kasiunka na takie cos mowilo sie kiedys znikopis:tak:

Dziewczyny, mam pytanie co sądzicie o Moon Sand, czyli piaskolinie. Widziałam reklamę i wydaje się całkiem fajne. Wiktor lubi chodzić do piaskownicy, a teraz już pogoda nie taka jak trzeba i zastanawiam się czy byłby to dobry zakup dla dziecka w wieku 1,5 roku?

Moon Sand

a co to jest piaskolina??

u nas na tapecie klocki lego, Krysia juz sama buduje wymyslne budowle i zajmuje jej to nie raz duzo czasu :-D, robi fotele i stol dla lalek i je na nich kladzie :-D

oprocz tego awans do puzzli 6 i 9 elementowych, na razie musze jej pomagac, ale te 5 elementowe juz tak szybko sama ukladala ze zal bylo ciagle ja nudzic tym samym

planuje jej kupic na gwiazdke laptopa dzieciecogo, bo mi zaczyna na moim tak mieszac ze hej, widzialyscie cos fajnego??

reklama
Do góry