reklama
Ferula
Fanka BB :)
bosko, zaczęło się lato, wreszcie zaopatrzyliśmy nasz ogródek we wszelkie ogrodowe atrakcje dla dziecka-ma piaskownicę(nie wiedziałam, ze może byc taki kłopot z kupnem piasku do pisakownicy), drugą część wypełnilismy wodą więc było kąpanko,ma wiaderka i foremki, ale na razie najbardziej podoba jej się właśnie PIASEK ,nową atrakcją jest też piłka nadmuchiwana, która po podłączeniu do węża ogodowego pryska wodą-rewelacyjna zabawka dla dzieci...i dla dorosłych hi,hi;-)jak dojdę już do tego jak pomniejszyć zdjęcie to wkleję zebyscie widziały o czym mówię...
Fajnie my tez musimy kupic malemu jakis basenik u moich rodzicow calkiem blisko od nas jest spora dzialka wiec mila by sie w czym popluskac Narazie kupilismy mu ostatnio za pieniazki od chrzestnego, ktore zwrocily sie za zdublowany jezdzik krokodyla z klockami sensorycznymi fischer price i warsztat z narzedziami tez tej firmy...no i maly jak narazie chyba bardziej bawi sie krokodylem ale przy muzyczkach z warsztatu niezle kreci pupka
toola
Fanka BB :)
ale super zabawki maja wasze dzieciaczki, zwlaszcza te baseniki w ogrodkach
moja stolem z przyciskami sie juz nie bawi za duzo, raz nacisnie i pojdzie, za to sa 4 hity
1. ksiazki, a) albo mama czyta b) sama przewraca i cos sobie gada
2. puzzle a) ona wyciaga b) mama wklada na miejsce
3. rower (trzeba pchac)
4. kon na biegunach, juz nawet sama sie buja tylko wsadzic trzeba
oraz klocki, pilki i pianinko
no i standardowo wszystko czego nie wolno dotykac
maxin fajne te foteliki, tez myslalam zeby kupic cos takiego zeby miala gdzie swoje ksiazeczki ogladac bo na ziemi siedzi bidulka
moja stolem z przyciskami sie juz nie bawi za duzo, raz nacisnie i pojdzie, za to sa 4 hity
1. ksiazki, a) albo mama czyta b) sama przewraca i cos sobie gada
2. puzzle a) ona wyciaga b) mama wklada na miejsce
3. rower (trzeba pchac)
4. kon na biegunach, juz nawet sama sie buja tylko wsadzic trzeba
oraz klocki, pilki i pianinko
no i standardowo wszystko czego nie wolno dotykac
maxin fajne te foteliki, tez myslalam zeby kupic cos takiego zeby miala gdzie swoje ksiazeczki ogladac bo na ziemi siedzi bidulka
Hej dziewczyny witajcie wielkie pozdrowionka ciekawe czy jeszcze mnie pamiętacie głownie z okresu ciąży, pewnie nie???? :-) czasem tu zaglądam czytam, o pisaniu nie ma mowy bo mała jak zobaczy też klika a wieczorami padam na twarz ganiając za tą małą łobuziarą ale dzięki za ciekawe pomysły na zabawy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Witaj słonko! Fajnie, że jesteś.
Maxin miałaś chyba na myśli jak się Agatka miewa :-)
Bo tak ma na imię Twoja córeczka słonko?
Maxin miałaś chyba na myśli jak się Agatka miewa :-)
Bo tak ma na imię Twoja córeczka słonko?
reklama