reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
My tez zakupiliśmy basen w komplecie z piłką i kółkiem do pływania. Jak byliśmy u znajomych to młody z ich córeczka kapał sie w basenie i bardzo mu sie podobało. Choc jak go pierwszy raz wsadziłam do basemu to sie wystraszył i płakał wiec musiałam zrobic to jeszcze raz powoli... Ale juz jest ok.
Niestety nie mamy ogrodu ale jeździmy do dziadków z tym naszym basenem:-)

Amelka ostatnio gustuje w zabawkach do piaskownicy tj grabki, wiaderko, łopatki itp. oczywiście najlepsze są czyjeś :)))))))
Ostatnio kupiliśmy fotelik na rower, mówię wam ......... REWELACJA . Młoda siedzi cicho i jest zadowolona, także wróciły super wycieczki nad wodę i do lasu . Polecam tym którzy lubią jazdę na rowerze

http://www.allegro.pl/item192260047_nowy_fotelik_na_rower_dla_dzieci_do_7_lat_.html

potwierdzam, fotelik na rower super sprawa, a dzisiaj mi Krysia w nim usnela!! normalnie patrze a jej sie glowka w tym smiesznym kasku kiwa a oczy zamkniete :szok: :-D, no ale ponad 2h dralowalismy, szumialo, slonce grzalo i sie jej kimnelo
ale normalnie to powiada cos sobie, dzwoni dzwonkiem i zmienia mi przezutki niespodziewanie :eek:
no i ja mam lepsze obciazenie, po tych wycieczkach weekendowych czuje ze nogi pracuja :tak:

toola, właśnie przymierzam się do kupna kasku. Powiedz czy one są obowiązkowe ??? czy bardzo się poci ??? no i czy ty wozisz ją z przodu ??? bo ja z tyłu i wydaje mi się że łatwiej prowadzi się rower

-ewe26 my wozimy z przodu, taki mamy fotelik, podobno do 3 roku zycia nalezy wozic z przodu, tak nam powiedzieli w sklepie :eek:, uwierzylam im bo w koncu w Holandii wszyscy jezdza na rowerach i woza dzieci naokraglo, za to kaskow tu nikt nie nosi :szok:, ale moj M jest bardzo ostrozny, a ja strachliwa wiec kupilismy kask najmniejszy jaki byl (lekko jest luzny i musze uwazac zeby jej widokow nie zaslanial) wogole glowa sie nie poci bo to kask sportowy - podluzny, lekki i z dzurami jak kolaze maja, ja osobiscie nosze bardziej jak ci co skacza na rowerach taki szeroki
wszyscy z nas tu lacha dra ze w kaskach,ale mam to w nosie :-p
na poczatku nie bylo mi lekko wskakiwac, bo ja mala jestem i mam duzy rower, ale juz sie wyrobilam :-D
jutro znajde fotke to wkleje jak to wyglada w praniu

no nawet udalo sie dzisiaj :tak:

moj fotelik jest podobny to tego: Sklep rowerowy BikeOnLine.pl : Fotelik rowerowy DISCOVERY 101 - przedni [554030_HAM] - 207.00z� ale ma jeszcze szybke zeby nie wialo

a wyglada to mniej wiecej tak
DSC00435.JPG

pasy regulowane, nozki tez mozna przypiac do podnozkow zeby nie lataly luzem, szybka sie sprawdza i owiewka, bo tu u nas niezle potrafi zawiac

Krysia wszystko widzi i mi tez nic nie zaslania

my tez mamy fotelik, tylko zapinany z tylu. a co do kasku to kupilam ale nie uzywam, Wiktor nie chce nawet slyszec o zalozeniu go na glowe.

reklama
Do góry