reklama
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
My tez zakupiliśmy basen w komplecie z piłką i kółkiem do pływania. Jak byliśmy u znajomych to młody z ich córeczka kapał sie w basenie i bardzo mu sie podobało. Choc jak go pierwszy raz wsadziłam do basemu to sie wystraszył i płakał wiec musiałam zrobic to jeszcze raz powoli... Ale juz jest ok.
Niestety nie mamy ogrodu ale jeździmy do dziadków z tym naszym basenem:-)
Niestety nie mamy ogrodu ale jeździmy do dziadków z tym naszym basenem:-)
Amelka ostatnio gustuje w zabawkach do piaskownicy tj grabki, wiaderko, łopatki itp. oczywiście najlepsze są czyjeś ))))))
Ostatnio kupiliśmy fotelik na rower, mówię wam ......... REWELACJA . Młoda siedzi cicho i jest zadowolona, także wróciły super wycieczki nad wodę i do lasu . Polecam tym którzy lubią jazdę na rowerze
http://www.allegro.pl/item192260047_nowy_fotelik_na_rower_dla_dzieci_do_7_lat_.html
Ostatnio kupiliśmy fotelik na rower, mówię wam ......... REWELACJA . Młoda siedzi cicho i jest zadowolona, także wróciły super wycieczki nad wodę i do lasu . Polecam tym którzy lubią jazdę na rowerze
http://www.allegro.pl/item192260047_nowy_fotelik_na_rower_dla_dzieci_do_7_lat_.html
toola
Fanka BB :)
potwierdzam, fotelik na rower super sprawa, a dzisiaj mi Krysia w nim usnela!! normalnie patrze a jej sie glowka w tym smiesznym kasku kiwa a oczy zamkniete , no ale ponad 2h dralowalismy, szumialo, slonce grzalo i sie jej kimnelo
ale normalnie to powiada cos sobie, dzwoni dzwonkiem i zmienia mi przezutki niespodziewanie
no i ja mam lepsze obciazenie, po tych wycieczkach weekendowych czuje ze nogi pracuja
ale normalnie to powiada cos sobie, dzwoni dzwonkiem i zmienia mi przezutki niespodziewanie
no i ja mam lepsze obciazenie, po tych wycieczkach weekendowych czuje ze nogi pracuja
toola
-ewe26 my wozimy z przodu, taki mamy fotelik, podobno do 3 roku zycia nalezy wozic z przodu, tak nam powiedzieli w sklepie , uwierzylam im bo w koncu w Holandii wszyscy jezdza na rowerach i woza dzieci naokraglo, za to kaskow tu nikt nie nosi , ale moj M jest bardzo ostrozny, a ja strachliwa wiec kupilismy kask najmniejszy jaki byl (lekko jest luzny i musze uwazac zeby jej widokow nie zaslanial) wogole glowa sie nie poci bo to kask sportowy - podluzny, lekki i z dzurami jak kolaze maja, ja osobiscie nosze bardziej jak ci co skacza na rowerach taki szeroki
wszyscy z nas tu lacha dra ze w kaskach,ale mam to w nosie
na poczatku nie bylo mi lekko wskakiwac, bo ja mala jestem i mam duzy rower, ale juz sie wyrobilam
jutro znajde fotke to wkleje jak to wyglada w praniu
wszyscy z nas tu lacha dra ze w kaskach,ale mam to w nosie
na poczatku nie bylo mi lekko wskakiwac, bo ja mala jestem i mam duzy rower, ale juz sie wyrobilam
jutro znajde fotke to wkleje jak to wyglada w praniu
toola
no nawet udalo sie dzisiaj
moj fotelik jest podobny to tego: Sklep rowerowy BikeOnLine.pl : Fotelik rowerowy DISCOVERY 101 - przedni [554030_HAM] - 207.00z� ale ma jeszcze szybke zeby nie wialo
a wyglada to mniej wiecej tak
pasy regulowane, nozki tez mozna przypiac do podnozkow zeby nie lataly luzem, szybka sie sprawdza i owiewka, bo tu u nas niezle potrafi zawiac
Krysia wszystko widzi i mi tez nic nie zaslania
moj fotelik jest podobny to tego: Sklep rowerowy BikeOnLine.pl : Fotelik rowerowy DISCOVERY 101 - przedni [554030_HAM] - 207.00z� ale ma jeszcze szybke zeby nie wialo
a wyglada to mniej wiecej tak
pasy regulowane, nozki tez mozna przypiac do podnozkow zeby nie lataly luzem, szybka sie sprawdza i owiewka, bo tu u nas niezle potrafi zawiac
Krysia wszystko widzi i mi tez nic nie zaslania
reklama