reklama
donkat
Fanka BB :)
Wczoraj obejzalam "Dziennik nimfomanki" Film swietny jak dla mnie. Bardzo smutny. Tym bardziej smutny,ze dosc duzo siebie tam znalazlam:-(
siebie?????????????
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
zebys nie plakala pozniej,ze olewam Twoje pytania - no[/B]
siebie?????????????
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to byl zart przecież,a no na koncu to odp.dobra, juz nie pytam:-zawstydzona/y:
donkat
Fanka BB :)
wczoraj pochlonelam ksiazke :Mama kazala mi chorowac", autor: Julie Gregory.
wstrzasajaca opowiesc autorki ze swego dziecinstwa. nie mialam pojecia, ze istnieje taka forma znecania sie nad dziecmi jak: zastepczy zespol Munchhausena.
polecam!
wstrzasajaca opowiesc autorki ze swego dziecinstwa. nie mialam pojecia, ze istnieje taka forma znecania sie nad dziecmi jak: zastepczy zespol Munchhausena.
polecam!
Spalona zywcem polecam, Kwiat pustyni tez, podobna tematyka...
A wczoraj skonczylam czytac Dziennik nimfomanki o wiele ciekawszy i lepszy niz film, w ogole w filme nie bylo pokazane nawet polowy tgo co w ksiazce...
A teraz czekam na przesylke, bo znalazalam polska ksiegarnie pracujaca na terenie niemiec, prowadza tez sklep online wiec zrobilam male zakupy :-)
A wczoraj skonczylam czytac Dziennik nimfomanki o wiele ciekawszy i lepszy niz film, w ogole w filme nie bylo pokazane nawet polowy tgo co w ksiazce...
A teraz czekam na przesylke, bo znalazalam polska ksiegarnie pracujaca na terenie niemiec, prowadza tez sklep online wiec zrobilam male zakupy :-)
Super książka polecam choć początek mnie zniechęcał i nie mogłam się przemóc w pewnym momencie myślałam że jednak jej nie przeczytam ale powoli powoli i się oderwać nie mogłam;-)Ja wypożyczyłam sobie ,,Spalona żywcem"ale jakoś nie umiem się do niej zabrac
reklama
Bardzo ciekawa i wciągająca ksiazka "Rozebrana" Brian Freeman POLECAM!!!!
http://www.swiatksiazki.pl/shop/author,319,Brian-Freeman,14997,,14451
http://www.swiatksiazki.pl/shop/author,319,Brian-Freeman,14997,,14451
Podziel się: