reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z literaturą za pan brat - Co czytamy, co polecamy...

Jak już wspominałam na głównym ja obecnie czytam kolejną powieść Dana Browna "Zaginiony symbol" i choć to dopiero 80stroan to już jestem przekonana że jak zawsze świetna powieść co zresztą charakterystyczne dla tego autora:-)

reklama
Anetko czy ta powieść jest również o tematach religijnych???? Osobiście nie czytałam jeszcze nic z repertuaru Browna, ale znajome które czytały "Anioły i demony" i wcześniej sławy "Kod Leonarda Da Vinci" mówią, że warto zagłębić się w jego twórczości również w tej niezekranizowanej :tak:

Tak więc z pewnością siegnę po jego dzieła jak tylko przeczytam wcześniej wspomniany triller ;-):-D Rozebrana jestem już na finiszu książki i na gorąco mogę ją polecić z czystym sumieniem.

Drugą pozycję, którą uważam za doskonałość to kolejny triler kryminalny z nutką psychologii :tak: czytałam ją z wypiekami na twarzy "Bez śladu" Linwood Barclay :-D

Kasiu ta nowa powieść jest o tajemnicach masonerii jestem już na 200str:-) wciąga okrutnie :tak: Tylko Kod i Anioły i demony miały powiązania religijne Cyfrowa Twierdza i Zwodniczy Punkt to już nie poruszały tych sfer ale są równie świetne;-)

ja czytałam "KOD..." i bardzo mi sie podobała ale to było jakies 5-6 lat temu...

Osobiście lubie ksiązki GROCHOLI... aktualnie zamierzam przeczytac "PARAGRAF 22" tylko kolezanka musi pierwsza skonczyc...

właśnie czytam bardzo fajna książkę. Autor Marta Madera tytuł " Przyjaciele"

świetna książka na poprawe złego nastroju , napisana z wielkim poczuciem humoru. Fajnie się ja czyta, potrafi naprawde zainteresować :tak:

Anetko czy ta powieść jest również o tematach religijnych???? Osobiście nie czytałam jeszcze nic z repertuaru Browna, ale znajome które czytały "Anioły i demony" i wcześniej sławy "Kod Leonarda Da Vinci" mówią, że warto zagłębić się w jego twórczości również w tej niezekranizowanej :tak:

Tak więc z pewnością siegnę po jego dzieła jak tylko przeczytam wcześniej wspomniany triller ;-):-D Rozebrana jestem już na finiszu książki i na gorąco mogę ją polecić z czystym sumieniem.

Drugą pozycję, którą uważam za doskonałość to kolejny triler kryminalny z nutką psychologii :tak: czytałam ją z wypiekami na twarzy "Bez śladu" Linwood Barclay :-D

tydzien temu skonczylam czytac ta ksiazke i nie polecam jej nikomu. mniej wiecej od polowy wiedzialam kto co i jak a nie lubie ksiazek, w ktorych mozna przewidziec zakonczenie.
z browna czytalam tylko kod leonarda i podobala mi sie strasznie. tak sie zabieram za inne pozycje tego autora ale jakos sie zabrac nie umiem.

Ja mogę jeszcze polecić
"Nie Mów Nikomu", "Obiecaj mi" - Harlan Coben
No i oczywiście jeśli jest jeszcze w ogóle ktoś kto nie czytał to "Samotność w sieci":-)

Ja mogę jeszcze polecić
"Nie Mów Nikomu", "Obiecaj mi" - Harlan Coben
No i oczywiście jeśli jest jeszcze w ogóle ktoś kto nie czytał to "Samotność w sieci":-)
miałam z biblioteki przeczytałam kilka stron i oddałam:zawstydzona/y:jakoś wtedy nie miałam natchnienia na czytanie:sorry2:

reklama
Do góry