Jak już wspominałam na głównym ja obecnie czytam kolejną powieść Dana Browna "Zaginiony symbol" i choć to dopiero 80stroan to już jestem przekonana że jak zawsze świetna powieść co zresztą charakterystyczne dla tego autora:-)
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A o czym pisze Dan Brown? Ja właśnie biorę się za RUBIO Whartona. Kupiłam już dawno, ale jakoś nie miałam ochoty Idę czytać. Na razie. Pa pa :-)
Anetko czy ta powieść jest również o tematach religijnych???? Osobiście nie czytałam jeszcze nic z repertuaru Browna, ale znajome które czytały "Anioły i demony" i wcześniej sławy "Kod Leonarda Da Vinci" mówią, że warto zagłębić się w jego twórczości również w tej niezekranizowanej
Tak więc z pewnością siegnę po jego dzieła jak tylko przeczytam wcześniej wspomniany triller ;-) Rozebrana jestem już na finiszu książki i na gorąco mogę ją polecić z czystym sumieniem.
Drugą pozycję, którą uważam za doskonałość to kolejny triler kryminalny z nutką psychologii czytałam ją z wypiekami na twarzy "Bez śladu" Linwood Barclay
Tak więc z pewnością siegnę po jego dzieła jak tylko przeczytam wcześniej wspomniany triller ;-) Rozebrana jestem już na finiszu książki i na gorąco mogę ją polecić z czystym sumieniem.
Drugą pozycję, którą uważam za doskonałość to kolejny triler kryminalny z nutką psychologii czytałam ją z wypiekami na twarzy "Bez śladu" Linwood Barclay
Kasiu ta nowa powieść jest o tajemnicach masonerii jestem już na 200str:-) wciąga okrutnie Tylko Kod i Anioły i demony miały powiązania religijne Cyfrowa Twierdza i Zwodniczy Punkt to już nie poruszały tych sfer ale są równie świetne;-)
izabela352
Fanka BB :)
Anetko czy ta powieść jest również o tematach religijnych???? Osobiście nie czytałam jeszcze nic z repertuaru Browna, ale znajome które czytały "Anioły i demony" i wcześniej sławy "Kod Leonarda Da Vinci" mówią, że warto zagłębić się w jego twórczości również w tej niezekranizowanej
tydzien temu skonczylam czytac ta ksiazke i nie polecam jej nikomu. mniej wiecej od polowy wiedzialam kto co i jak a nie lubie ksiazek, w ktorych mozna przewidziec zakonczenie.
z browna czytalam tylko kod leonarda i podobala mi sie strasznie. tak sie zabieram za inne pozycje tego autora ale jakos sie zabrac nie umiem.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
miałam z biblioteki przeczytałam kilka stron i oddałamjakoś wtedy nie miałam natchnienia na czytanieJa mogę jeszcze polecić
"Nie Mów Nikomu", "Obiecaj mi" - Harlan Coben
No i oczywiście jeśli jest jeszcze w ogóle ktoś kto nie czytał to "Samotność w sieci":-)
reklama
miałam z biblioteki przeczytałam kilka stron i oddałamjakoś wtedy nie miałam natchnienia na czytanie
nie wierzę jak mogłaś;-) ale fakt początek może nie zachęca ale za to później:-)
Podziel się: