reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Spóźnionych kochanków nie czytałam. Jakoś boję się tej książki. Choć Ptaśka czytałam, a kto czytał, wie jaka to dziwna książka
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no pewnie, jeszcze oniKochane, a " Spóźnieni kochankowie"
Ja w zeszłym tygodniu kupiłam sobie 'Fałszerza" za 9,95pln:-) W kioskach jest teraz do kupienia co 2 tygodnie książka Grishama i Forsytha- pierwsze numery na zachętę były po 9,95 a teraz są po 15 z hakiem.Gagulec - a ja wlasnie nie znam Forsytha, podsunelas mi mysl :-) wiec jutro maz popedzi do biblioteki :-)
A teraz idę się oddać thrillerowi psychologicznemu pt "Dotyk zła" autorstwa Alex Kava.
Gagulec - fajnie trafic na kogos z podobnym gustem Ja skolei polecam autorkę Joy Fielding, kazda jej ksiazka jest inna - od psychologicznych powiesci po zaskakujace thrillerki. Jestem zapisana w bibliotece i to mnie ratuje przed bankructwem i utonieciem w lieraturze - doslownie
Majandra - czytalam Kochankow i Ptaska, musze przyznac, ze jakos mnie nie przekonuja, choc wiem ze sa ogolnie znane i uznane. Ogolnie to wydawnictwo ktore wydaje Whartona i Carolla - wydaje wlasnie tego typu tytuly, ktore do mnie nie trafiaja.
Majandra - czytalam Kochankow i Ptaska, musze przyznac, ze jakos mnie nie przekonuja, choc wiem ze sa ogolnie znane i uznane. Ogolnie to wydawnictwo ktore wydaje Whartona i Carolla - wydaje wlasnie tego typu tytuly, ktore do mnie nie trafiaja.
majandra
Żukrowskiego czytałam Z kraju milczenia. Super opowiadania. Z kraju milczenia – Wikipedia, wolna encyklopedia
majandra
Eee, nie taka straszna ;-)Kraine chichow sie boje czytac bo to podobno horror...prawda to? Strach sie bac?
reklama
Podziel się: