reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Z literaturą za pan brat - Co czytamy, co polecamy...

reklama
Iza oj tak już od pierwszych stron widziałam, że film w ogóle się nie trzyma ksiązki no może poza tematem głownym jakim są bohaterowie ich nazwiska i część przygód :eek: a tak ogólnie to odkrywam to wszystko na nowo co myślałam, że znam :rofl2: teraz jestem na 270 stronie i to jeszcze na dziś nie koniec :no::-D

Anetko po tym co przeczytałam mogę się jedynie domyślać jaka będzie druga pozycja "Anioły i demony" :laugh2:

Dotarlam w koncu do biblioteki, wypozyczylam sobie 2 i 3 czesc "Domu nad rozlewiskiem" i "Zwodniczy punkt". Babeczka z biblioteki chyba wszystkie ksiazki czyta,bo zawsze z nia pogadam i powiedziala,ze "Zwodniczy punkt" i "Cyfrowa twierdza" to odrebne ksiazki,a "Anioly...", "Kod..." i "Zaginiony symbol" czyta sie pokolei

Justynka tzn jak tak jak napisałaś????? W zasadzie masz racje bo w "Kodzie..." jest nawiązanie do "Aniołów.." ależ ja sie do tego doczepiłam : P

reklama
Dotarlam w koncu do biblioteki, wypozyczylam sobie 2 i 3 czesc "Domu nad rozlewiskiem" i "Zwodniczy punkt". Babeczka z biblioteki chyba wszystkie ksiazki czyta,bo zawsze z nia pogadam i powiedziala,ze "Zwodniczy punkt" i "Cyfrowa twierdza" to odrebne ksiazki,a "Anioly...", "Kod..." i "Zaginiony symbol" czyta sie pokolei

No według chronologii którą podała Blimka to wszystko się zgadza:tak: i w tych 3 pozycjach powtarza się Robert Langdon a w pozostałych dwóch już jego brak:sorry:

Do góry