reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Tak, Asiu, to ta książka. Już sobie w empiku kolejną część zamówiłam.
Kasiu, ja jestem na razie po połowie filmu (nie chcę popsuć sobie efektu czytania) i też uważam, że średni. Można powiedzieć, że to film klasy B. Jestem pewna, Kasiu, że Tobie się ta książka spodoba. A co do mgr, to hmm, czeka na przypływ chęci. A tak serio, to założyłam sobie, że w wakacje się wezmę i tak powolutku do końca roku napiszę.
Kasiu, ja jestem na razie po połowie filmu (nie chcę popsuć sobie efektu czytania) i też uważam, że średni. Można powiedzieć, że to film klasy B. Jestem pewna, Kasiu, że Tobie się ta książka spodoba. A co do mgr, to hmm, czeka na przypływ chęci. A tak serio, to założyłam sobie, że w wakacje się wezmę i tak powolutku do końca roku napiszę.
To też jest Browna???? Szukałam w sieci opini o "Zaginionym symbou" i piszą, że książka to praktycznie jeden wielki wykład naukowy. Ponoć autor powraca w stylu do "Kodu....." ogólnie rzecz biorąc więcej negatywnych opini niż pozytywnych.
Jak pisałam zaintrygowała mnie znajoma książką "Zmierzch".
To ja oczywiście będę odmiennego zdania i polecam z całą pewnością Zaginiony Symbol ja tam połknęłam tą książkę w mig i jakoś nie zauważyłam żeby była jakimś wykładem
majandra
Dla Ciebie nie jest, a dla Kasi jest. Każdy ma różne opinie i w sumie dobrze, bo przynajmniej można podyskutować, a tak jakby każdy lubił to samo, to byłoby nudno.i jakoś nie zauważyłam żeby była jakimś wykładem
majandra
Po opisie Kasi na gg wnioskuję, że już czyta Zmierzch ;-)
Anetko co do ksiazki to jedynie pisałam to co ludzie o niej pisali.Pamiętam co o niej Ty pisałaś i to dzięki Tobie przeczytałam "Kod..." i "Anioły..." i się nie zawiodłam :-) Na pewno siegne po nią, ale na razie chce przeczytać Zmierzch Majandra chciałabym już czytać muszę poczekać aż mi przyjdzie na razie ją zakupiłam
Przeczytam, ale nieco później jak pisałam zakochana jestem w Langdonie tak więc nie odmówie sobie przeczytania kolejnych jego przygód, ale najpierw Zmierzchkasiu wiem, że pisałaś to co inni o niej mówili;-) ale postanowiłam Cię jednak przekonać, że warto;-)
reklama
majandra
A ja zaczęłam Księżyc w nowiu (druga część sagi Zmierzch).
Podziel się: