Skończyłam dziś czytać "Anioły i demony" i powiem, że mam mieszane uczucia podobała mi się bardzo, ale mam niedosyt co do niej bo spodziewałam się po niej o wiele więcej. Fabuła jak można się było spodziewać zgadzała się z ekranową może w 20% jak nie mniej i to na korzyść książki Bardzo podobało mi się zakończenie, ale stricte zakończenie kiedy Robert z Vitorą byli w hotelu. Ta cała sprawa z dzieckiem papieża nie przemawiała do mnie. Ogólnie uważam, że "Kod..." był lepiej napisany, a na pewno mnie się jepiej go czytało teraz muszę zakupić "Zaginiony symbol" i już żałuje, że jest to ostatnia książka z moim ulubionym bohaterem ;-)
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Czytam ZMIERZCH i gdy budzę się rano, nie mogę doczekać się wieczoru, by móc czytać. Niesamowite spojrzenie na miłość, uczucia i emocje. POLECAM.
Majandra czy to jest ta ksiazka https://ssl.allegro.pl/item959813903_zmierzch_stephenie_meyer.html
Asiu tak to jest ta książka :-) ale strasznie tanią znalazłaś Majandra na razie jestem po obejrzeniu filmu i jak dla mnie przeciętny ponoć książka o wiele lepsza. Moja znajoma jest fanką tej serii i bardzo bardzo mnie zachęcala do przeczytania. I chyba daruje sobie "Zaginiont symbol" bo recenzje jakie czytałam na temat tej pozycji sa nie za ciekawe Asia zamierzasz licytować tą książke na auckji, którą podałaś???? Jeżeli nie to chętnie zalicytuje.
Majandra a jak praca mgr?????
Majandra a jak praca mgr?????
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A ja jestem pod koniec "Zwodniczego punktu", fajnie sie czyta
A ja jestem pod koniec "Zwodniczego punktu", fajnie sie czyta
To też jest Browna???? Szukałam w sieci opini o "Zaginionym symbou" i piszą, że książka to praktycznie jeden wielki wykład naukowy. Ponoć autor powraca w stylu do "Kodu....." ogólnie rzecz biorąc więcej negatywnych opini niż pozytywnych.
Jak pisałam zaintrygowała mnie znajoma książką "Zmierzch".
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no sa jakies pojecia nakukowe,bo to o przekrecie NASA,ale wszystko da sie zrozumiec bez problemuTo też jest Browna???? Szukałam w sieci opini o "Zaginionym symbou" i piszą, że książka to praktycznie jeden wielki wykład naukowy. Ponoć autor powraca w stylu do "Kodu....." ogólnie rzecz biorąc więcej negatywnych opini niż pozytywnych.
Jak pisałam zaintrygowała mnie znajoma książką "Zmierzch".
Podziel się: