reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z literaturą za pan brat - Co czytamy, co polecamy...

Skończyłam dziś czytać "Anioły i demony" i powiem, że mam mieszane uczucia podobała mi się bardzo, ale mam niedosyt co do niej bo spodziewałam się po niej o wiele więcej. Fabuła jak można się było spodziewać zgadzała się z ekranową może w 20% jak nie mniej i to na korzyść książki :yes: Bardzo podobało mi się zakończenie, ale stricte zakończenie kiedy Robert z Vitorą byli w hotelu. Ta cała sprawa z dzieckiem papieża nie przemawiała do mnie. Ogólnie uważam, że "Kod..." był lepiej napisany, a na pewno mnie się jepiej go czytało :yes: teraz muszę zakupić "Zaginiony symbol" i już żałuje, że jest to ostatnia książka z moim ulubionym bohaterem ;-)

reklama
Kasiu dziś w carfurze widziałam zaginiony symbol za niecałe 35zł:-) więc sprawdż jesli będziesz mieć okazje bo na allegro raczej z kosztami przesyłki nie kupisz taniej:no:

Asiu tak to jest ta książka :-) ale strasznie tanią znalazłaś :yes: Majandra na razie jestem po obejrzeniu filmu i jak dla mnie przeciętny ponoć książka o wiele lepsza. Moja znajoma jest fanką tej serii :yes: i bardzo bardzo mnie zachęcala do przeczytania. I chyba daruje sobie "Zaginiont symbol" bo recenzje jakie czytałam na temat tej pozycji sa nie za ciekawe :dry: Asia zamierzasz licytować tą książke na auckji, którą podałaś???? Jeżeli nie to chętnie zalicytuje.

Majandra a jak praca mgr?????

A ja jestem pod koniec "Zwodniczego punktu", fajnie sie czyta

To też jest Browna???? Szukałam w sieci opini o "Zaginionym symbou" i piszą, że książka to praktycznie jeden wielki wykład naukowy. Ponoć autor powraca w stylu do "Kodu....." ogólnie rzecz biorąc więcej negatywnych opini niż pozytywnych.

Jak pisałam zaintrygowała mnie znajoma książką "Zmierzch".

reklama
To też jest Browna???? Szukałam w sieci opini o "Zaginionym symbou" i piszą, że książka to praktycznie jeden wielki wykład naukowy. Ponoć autor powraca w stylu do "Kodu....." ogólnie rzecz biorąc więcej negatywnych opini niż pozytywnych.

Jak pisałam zaintrygowała mnie znajoma książką "Zmierzch".
no sa jakies pojecia nakukowe,bo to o przekrecie NASA,ale wszystko da sie zrozumiec bez problemu

Do góry