Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Jesteś ze stolicy? Mogę na priv polecić doktora, który jest w branży uznawany za „wybitnego” Co do charakteru i podejścia do pacjenta to różne opinie krążą Ale na pewno zna się na robocie. On robi jak coś amnio i jest przeciwnikiem statystyk mówiących o powikłaniach. No ja mu zaufałam z polecenia mojego prowadzącego, ale rozumiem obawy, bo noc przed przepłakałam, tym bardziej że robiłam amnio w 24 tc, więc jakby coś poszło nie tak, to w życiu bym sobie tego nie wybaczyła chybaJa właśnie rozmawiałam z lekarzem przed chwilą o pappie. Pytałam, czy będę się kwalifikować bo chciałabym zrobić. Stwierdził, że się kwalifikuję i on oczywiście wypisze mi skierowanie jak będę chciała i dodał "tylko co potem". Trochę mnie wryło, nie wiem o co mu chodziło z tym pytaniem. Powiedziałam że owszem, boję się amniopunkcji jeśli badanie wyszłoby źle, ale jest też NIFTY. Więcej tematu nie poruszył, ale podejrzewam że mi i tak nikt nie zrobi amniopunkcji przy tak wysokim ryzyku poronienia. Będę myśleć za te kilka tygodni jak już w ogóle będę mogła zrobić jakiekolwiek badania