reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost, spadek i ponowny wzrost bety

reklama
Wiesz co jest najgorsze? Że ja nie wiem co będzie. Nikt mi nic nie chce powiedzieć. Jedynie wczoraj na IP lekarka powiedziała, że na tym etapie beta nie oznacza w żadnym wypadku że dziecko może być chore. Jedynie co, to zwiększa to ogromnie ryzyko poronienia. Ale nikt, totalnie nikt nie mówi o możliwości choroby u dziecka. Więc jest maleńka szansa, że ono jednak będzie zdrowe. To jest moja ostatnia próba, jeśli teraz nie wyjdzie to nie będziemy raczej się już starać więc chcę mimo wszystko zawalczyć o tego ostatniego malucha.
A tak z ciekawości w jakim szpitalu byłaś?

Bo za duża robi się krzepliwość jak bierzesz oba leki naraz. Każdy lekarz o tym odstępie mi mówił ,a w szpitalu w szczególności pierwsze pytanie jakie mi zadali czy przypadkiem nie brałam dwóch leków na raz.
Kurcze, żaden lekarz mi o tym nie powiedział. Neoparin mam brać wieczorem, a Acard na noc. No to nie mam jak mieć odstępu 🤷🤷

reklama
Update.
Nadal plamię, więc poszłam dzisiaj na kolejną kontrolę do mojego gina. Plamienie luz blues, luteina z acardem i heparyną faktycznie może dawać taki efekt. Beta w ciągu trzech dni urosła tylko o 100, także na ten moment mamy niecałe 6000. Niestety w USG tym razem dobrze nie jest. Zarodek owszem urósł, ma już 1,14cm natomiast pęcherzyk się zatrzymał. Właściwie jest może milimetr-dwa większy od zarodka. Praktycznie nie ma tam dla niego miejsca. Lekarz niby stwierdził, że szanse są 50/50 ale po jego minie widziałam, że nie mam już na co liczyć.
Czekamy niestety już tylko na jedno 🥺

Załączniki

• IMG20231216114651.jpg
    IMG20231216114651.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 207
Ostatnia edycja:
Do góry