Wiola.G1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak z ciekawości w jakim szpitalu byłaś?Wiesz co jest najgorsze? Że ja nie wiem co będzie. Nikt mi nic nie chce powiedzieć. Jedynie wczoraj na IP lekarka powiedziała, że na tym etapie beta nie oznacza w żadnym wypadku że dziecko może być chore. Jedynie co, to zwiększa to ogromnie ryzyko poronienia. Ale nikt, totalnie nikt nie mówi o możliwości choroby u dziecka. Więc jest maleńka szansa, że ono jednak będzie zdrowe. To jest moja ostatnia próba, jeśli teraz nie wyjdzie to nie będziemy raczej się już starać więc chcę mimo wszystko zawalczyć o tego ostatniego malucha.
Bo za duża robi się krzepliwość jak bierzesz oba leki naraz. Każdy lekarz o tym odstępie mi mówił ,a w szpitalu w szczególności pierwsze pytanie jakie mi zadali czy przypadkiem nie brałam dwóch leków na raz.A czemu tak? Ja biorę oba razem, wieczorem
W Warszawie Żwirki i Wigury. Mają III stopień referencyjności, gdyby nie to że tam trafiłam 3 lata temu, mojej córki mogło by ze mną nie być Bardzo ufam tym lekarzom i jak cokolwiek się dzieje to jadę od razu tam.A tak z ciekawości w jakim szpitalu byłaś?
Kurcze, żaden lekarz mi o tym nie powiedział. Neoparin mam brać wieczorem, a Acard na noc. No to nie mam jak mieć odstępuBo za duża robi się krzepliwość jak bierzesz oba leki naraz. Każdy lekarz o tym odstępie mi mówił ,a w szpitalu w szczególności pierwsze pytanie jakie mi zadali czy przypadkiem nie brałam dwóch leków na raz.
ja biorę naoparin rano ,a acard na noc . Musisz się dopytać,ale no mi 4 lekarzy o tym mówiłoKurcze, żaden lekarz mi o tym nie powiedział. Neoparin mam brać wieczorem, a Acard na noc. No to nie mam jak mieć odstępu
A mi żaden A każdy wie co bioręja biorę naoparin rano ,a acard na noc . Musisz się dopytać,ale no mi 4 lekarzy o tym mówiło
A mi żaden A każdy wie co biorę