kobieta30
Początkująca w BB
Mój Krzysio wczoraj skończył 10 m-cy , waży 10,5 kg a wzrost 74 kawał chłopa Moje plecki wysiadają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dosłownie na wszystko hehe , a tak sie baliśmy bo taka mała sie urodziła a teraz nawet lekarze sie nadziwic nie moga hehe Nadrabia ale nosić ja już strasznie cieżkoWow, ale Nikolka dała czadu, chyba buzia jej się na wszystko otwiera :-)
Mój Franek też 3 tyg wcześniej urodzony z wagą 3300g, na 10 m-cy miał jakieś 10,5kg.
no właśnie ! mniejsza od Gabi przy urodzeniu (Gabrycha 52cm i 2840gr ) i az tyle wieksza, cięższa drożdże mamusia dorzuca do obiadu jak nic ;-)Wow, ale Nikolka dała czadu, chyba buzia jej się na wszystko otwiera :-)
Mój Franek też 3 tyg wcześniej urodzony z wagą 3300g, na 10 m-cy miał jakieś 10,5kg.
Nicolka miała 7300 jak miała 6 miesiecy skonczone przynajmniej cie tak plecki nie bolano właśnie ! mniejsza od Gabi przy urodzeniu (Gabrycha 52cm i 2840gr ) i az tyle wieksza, cięższa drożdże mamusia dorzuca do obiadu jak nic ;-)
Gabrycha teraz jakieś 70-71cm. ,waga ok 7900gr