reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych pociech !!

teraz kupowalismy kombinezon na zime i na 80 to taki na styk a zima sie jeszcze nie zaczeła dobrze:eek::szok:
wiec kupilismy na 86 i w sumie jakies 4-5 cm musze nogawki podwinac :tak:
to moja 2 letnia chrzesnica (w sumie 2,5 letnia bo z lipca) nosi na 98 heheh tylko 10 cm róznicy a całe 1,5 roku :szok: ale cóz jak stanie to pewnieprzez rok bedzie jeden rozmiar nosic heheh
Nicolka bedzie pewnie za moim mezem taka wysoka tylko za kim taki pulpecik :confused:

reklama
Moja Zosia za 3 tygodnie roczek skończy a też maleństwo nadal - jakieś 73 cm i ok. 9 kg. W porównaniu z Gabrysią to pulpet wagowo jest !!!!!! mam nadzieję, że teraz pęcznieje, a później ją wyciągnie, bo faktycznie widzę, że nabiera ciałka.... mimo, że nie je w zasadzie nic tuczącego - chyba ze tuczą chrupki kukurydziane albo ryzowe....

Dzisiaj zaszłam do przychodni ,bo miałam po drodze 7730 .Pielęgniarka powiedziała ,że miałam przychodzić co 1-1,5 miesiąca.A poprzednio jak byłam to narzekała ,że tak wkółko przychodzę.NIe chcę Gabrysi męczyć pobieraniem krwi ,bo rozwija się dobrze jest wesoła .

reklama
Do góry