reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Wazylam i mierzylam Jasia metoda chalupnicza jakis czas temu

Jaś - 13 miesiecy
wzrost -80cm
waga- 12,2kg :szok::szok::szok::szok:

glowa - okolo 50cm...

noga - buty mamy na 21 choc sa jeszcze lekko przyduze, no ale zanim Jasio zacznie chodzic to beda dobre :-)

ubranka - 86-92

Ostatnia edycja:
reklama
a my dzisiaj po wizycie kontrolnej u lekarza i szczepieniu. Tak wiec mam w koncu swieze dane :)

Söni, 14 miesiecy, wzrost: 84 cm, waga, 12,2, glowka 49 cm . tak wiec maly wielkolud, zaliczany do tych wiekszych majowych dzieciaczkow :) Ubranka tak jak u myszki na 86/92. Zobaczymy tylko jak dlugo jeszcze :tak:

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu i Pietrucha jest chyba rozmiarowym rekordzistą :szok: waga: 12,72 kg. i wzrost: 83 cm. - wszystko powyżej 90 centyla - mam olbrzyma :-D

gosia - podejrzewam ze moj Jasio moze wazyc tyle co Twoj ale dowiem sie dopiero za miesiac z hakiem ;-)
Chyba ze w poniedzialek jak bede u ortopedy to uda mi sie go zwazyc :-)
Ale roznice widze bo nawet ten lekki wozek jzu mi sie ciezko pcha :-(

Moja kluseczka w wieku 14 miesięcy ważyła 11,1kg i mierzyła 77cm. Przez miesiąc przybył prawie pół kilo, szok! A tyle się rusza i po tym co napisala Nato to on mało je.

Ostatnia edycja:
Moja kluseczka w wieku 14 miesięcy ważyła 11,1kg i mierzyła 7cm. Przez miesiąc przybył prawie pół kilo, szok! A tyle się rusza i po tym co napisala Nato to on mało je.

Ewitko wyjątkowo króciutki ten Twój synek :-D siedemdziesiąt ile tych centymetrów miało być? A wagi szczerze zazdroszczę - masz ponad 1,5 kg. mniej do dźwigania :dry:

reklama
Do góry