reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Wazylam i mierzylam Jasia metoda chalupnicza jakis czas temu

Jaś - 13 miesiecy
wzrost -80cm
waga- 12,2kg :szok::szok::szok::szok:

glowa - okolo 50cm...

noga - buty mamy na 21 choc sa jeszcze lekko przyduze, no ale zanim Jasio zacznie chodzic to beda dobre :-)

ubranka - 86-92

Ostatnia edycja:
reklama
a my dzisiaj po wizycie kontrolnej u lekarza i szczepieniu. Tak wiec mam w koncu swieze dane :)

Söni, 14 miesiecy, wzrost: 84 cm, waga, 12,2, glowka 49 cm . tak wiec maly wielkolud, zaliczany do tych wiekszych majowych dzieciaczkow :) Ubranka tak jak u myszki na 86/92. Zobaczymy tylko jak dlugo jeszcze :tak:

Byliśmy dzisiaj na szczepieniu i Pietrucha jest chyba rozmiarowym rekordzistą :szok: waga: 12,72 kg. i wzrost: 83 cm. - wszystko powyżej 90 centyla - mam olbrzyma :-D

gosia - podejrzewam ze moj Jasio moze wazyc tyle co Twoj ale dowiem sie dopiero za miesiac z hakiem ;-)
Chyba ze w poniedzialek jak bede u ortopedy to uda mi sie go zwazyc :-)
Ale roznice widze bo nawet ten lekki wozek jzu mi sie ciezko pcha :-(

Moja kluseczka w wieku 14 miesięcy ważyła 11,1kg i mierzyła 77cm. Przez miesiąc przybył prawie pół kilo, szok! A tyle się rusza i po tym co napisala Nato to on mało je.

Ostatnia edycja:
Moja kluseczka w wieku 14 miesięcy ważyła 11,1kg i mierzyła 7cm. Przez miesiąc przybył prawie pół kilo, szok! A tyle się rusza i po tym co napisala Nato to on mało je.

Ewitko wyjątkowo króciutki ten Twój synek :-D siedemdziesiąt ile tych centymetrów miało być? A wagi szczerze zazdroszczę - masz ponad 1,5 kg. mniej do dźwigania :dry:

reklama
Do góry