reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

ba!!!! :tak: ktoz to wie tak dobrze jak my :-D
Mojego olbrzyma na szczescie do noszenia nie przyzwyczajalam ale czasem go trzeba podzwignac i wtedy od razu moj kregoslup to czuje... :baffled:

reklama
Dziewczyny a jak ze stopami? Jaki rozmiar butów noszą Wasze maluchy?
Kurcze my Kacprowi będziemy teraz kupować 4 parę butów!!! Ze dwa miesiące temu miał półbuty rozm19, jak zrobiło się ciepło to kupiłam mu sandałki rozmiar za duże (21) z nadzieją że na lato starczą. I już są akurat! No i muszę dziecku kupić kolejne półbuty.

Oj to macie co nosić, u nas 10,5 kg (z pielucha i ubraniem dobije pewnie do 11) wezmę na ręce żeby umyć buzię i rączki i wysiadam. ale fajnie było jak wazył 6 kg :-)
U nas sandałki rozmiar 20, ale mam nadzieje, ze starczą do końca lata.

Byliśmy dzisiaj u lekarza na szczepieniu i przy okazji się powarzylismy i pomierzylismy. Waga 10500, wzrost 75,5, główka 48.
Nie znalazłam wątku o szczepieniach, wiec pisze tu. Udało sie zaszczepić Priorixem (pani miała ostatnie 3 ampułki) synuś zniósł bardzo dzielnie, tata go tak zabawił, że nawet nie krzyknął. Teraz czekamy na mam nadzieje brak objawów.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry